• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu doğtaş yatak odası

missmelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
120
1
0
İstanbul
Çok çok bayılmamış olmama rağmen, doğtaştan kaliteli ve sağlam, ayrıca kullanışlı olduğuna inandığım yatak odası takımımı aldım. yani duygularıma değil mantığıma uydu diyebilirim :S ismi de artemis yatak odası sanırım...

etrafımda bu markayı kullanıp da bana fikir verecek kimse yok.
doğtaş kullanıp memnun olmayan var mı aranızda?

Çok çok bayılmamış olmama rağmen, doğtaştan kaliteli ve sağlam, ayrıca kullanışlı olduğuna inandığım yatak odası takımımı aldım. yani duygularıma değil mantığıma uydu diyebilirim :S ismi de artemis yatak odası sanırım...

doğtaştan birşey alıp kullanmadım ama modellerini beğeniyorum yanlız aşırı derecede pahalı geliyor bana fiyatları ben ne tür malzeme kullandıklarını sordum(dream yatak odası için fiyatı 7500 dü) kastamonu entegrenin suntalemini kullanmışlar şahsen suntaya o kadar para verilirmi tartışılır ben o modele benzer aynı malzeme kullanılarak yatak odası yaptırıyorum ve yarısının yarısına ama olsun almışsn madem güle güle kullan kalitesiz oldugunu dusunmuyorum sadece pahalı

Canım benim yatak odam ve yemek odam Doğtaş.Ben memnunum.Beğeniyorum da mobilyalarını.Hatta ben aldıktan sonra çok daha güzel modelleri çıkmış:))Güzel günlerde kullan...

canım bende çok çok beğenmiş olmamama rağmen, doğtaştan artemis almayı düşünüyorum. sadece internetten baktım, dolabı görsel olarak çok hoş fakat iç bölümleri yetersiz gibi geldi. odanda nasıl duruşu, birde ne kadara aldın? güle güle kullan, sevgiler.

canım bende çok çok beğenmiş olmamama rağmen, doğtaştan artemis almayı düşünüyorum. sadece internetten baktım, dolabı görsel olarak çok hoş fakat iç bölümleri yetersiz gibi geldi. odanda nasıl duruşu, birde ne kadara aldın? güle güle kullan, sevgiler.

ben aldım ama henüz mağazada duruyor, mart gibi eve yerleşecek mobilyalarım kısmetse... kullanışlılığı bakımından çok güzel bir takım asllında, yakından inceleme fırsatı bulduysan da çok kalite bir takım olduğunu anlarsın. satıcılar bile özellikle o takıma yönlendiriyorlar, daha pahalı takımları bile es geçiyorlar. lakin işte ben de beyaz istiyordum, o yüzden dış görünüşüne içim ısınmadı bir türlü.

ben 2600 e aldım, kasım ayında kampanyadaydı bu takım, kasımın son günü aldım, son anda yetiştim kampanyaya.

yatak odasını abartılı olması taraftarı değilim ben...
sağlam kullanışlı olması önemli doğtaş kullanmadım hiç ama sağlam olduğunu yıllarca kullanabileceğini düşünüyorum...

bazı markalar gösterişli olması adına sağlamlıktan ödün veriyor senin ihtiyaçlarını karşılıyorsa düşünme bile...

güle güle mutlu günlerde kullan :21:

salon ve yatak odası takımımı elegance oturma grubumuda innovia takımını aldım koltuk renk secenegi ile istediğim kumas ve renkte yaptırdık yatak odamıda bazalı yaptırdım peşin olarak üçüne 8550 ytl verdik gecen haziran ayında gayet memnunum personel cok dikkatli monte ettiler.olap ve sürgülerde çarpma ihtimali yok kendi yavasca kapanıyo mobilyalarımı seviyorum

canım ben kullanmadım ama bi yakınım bütün eşyasını doğtaşdan aldı.
eşi asker sürekli taşınıyolar ve onlar sağlam mobilya sağlam servis aradılar.
herşehirde servisi varmış ve 5 yıllık evli 4 ev değiştirdi. daha eşyaları çizilmemiş bile.
servisi kaldırıp kurmuş hep. hiçde sorun çıkmamış.
sapasağlam mobilyalar.
yazın gene taşıncaklar =)
bende seneye buzamanlarda bakıcam eşyaya sözlümle, ama şimdiden doğtaşdan alıcaz gibiyiz. bakalım hayırlısı inşallah. =)

Back
X