Çok belli değil evi henüz tutmadık,ancak ben modeli beğendiğim için tereddütte kaldım,baza cidden anlatıldığı kadar çok eşya alıyor mu merak ettim:) En kötü oturma odasına dolap alıp oraya kullanmadığım eşyaları koymak istiyorum ama evin müsaitliğine bağlı,o yüzden çok kararsızım:)Merhaba
Madem icinize sindi bazali olmasi sart degil ki.Baza evet fazla esyalari icine almak konusunda buyuk yardimcimiz ama eger esyalarinizi koyacak gomme dolaplariniz yada baska alanlariniz mevcut ise baza kismina takilmayin derim.
yatak odası içinize sindiyse bazayı çekmeceli yaptırın . tabi odada çekmecesi açılacak yeterli genişlik olması lazım. diğer bazalar kadar eşya almaz ama yinede bir toparlayıcı alternatiftir.Başka fikri olan yok mu kızlar?
tasarımı değiştiremezsin dediler bize,nasıl eklenir ki acaba çekmece gibi bişey bilginiz var mı ?yatak odası içinize sindiyse bazayı çekmeceli yaptırın . tabi odada çekmecesi açılacak yeterli genişlik olması lazım. diğer bazalar kadar eşya almaz ama yinede bir toparlayıcı alternatiftir.
işte bende bundan dolayı kararsız kaldımyatağın bazalı olması bence çok önemli... bir ton eşyamı koyuyorum içine... çok kullanışlı...
evimiz henüz belli değil ama baza gerçekten çok eşya mı alıyor acaba,2 kapılı küçük bir dolap almak istiyorum küçük odaya onun içine koyarım diye düşünmüştümBuyuk bi ev yeterli dolap varsa bazasiz cok modern bence
çekmeceli baza yapılıyor ama firmamı yoksa kendinizmi yaptırıyorsunuz onu hiç bilmiyorum bende.tasarımı değiştiremezsin dediler bize,nasıl eklenir ki acaba çekmece gibi bişey bilginiz var mı ?
işte bende bundan dolayı kararsız kaldım
evimiz henüz belli değil ama baza gerçekten çok eşya mı alıyor acaba,2 kapılı küçük bir dolap almak istiyorum küçük odaya onun içine koyarım diye düşünmüştüm
çekmeceli baza yapılıyor ama firmamı yoksa kendinizmi yaptırıyorsunuz onu hiç bilmiyorum bende.
tasarımı değiştiremezsin dediler bize,nasıl eklenir ki acaba çekmece gibi bişey bilginiz var mı ?
Ben bazanin altina yorganlarimi battaniyelerimi ve yastiklarimi koydum. Ama suan yeni yatak odasi alsam moderm bisey tercih ederim .
işte bende bundan dolayı kararsız kaldım
evimiz henüz belli değil ama baza gerçekten çok eşya mı alıyor acaba,2 kapılı küçük bir dolap almak istiyorum küçük odaya onun içine koyarım diye düşünmüştüm
doğru söylüyosunuz evlenmemize 1 sene var ancak biz bunları alıp ödemeye başlayalım,evlenene kadar biter diye düşündükCanım evin belli değilse alma hiçbir şey, belki küçücük bir evin olucak ve bu dolap bile zor sığacak bi de iki komodin falan ohooo
Ayrıca baza da elbette çok eşya alıyor. Ama büyük bir eviniz olur, gömme dolaplarınız olur o zaman bazalıya ihtiyaç yok bu şekilde elbette çok şık.
Yani nasıl bir evde oturacağınıza bağlı.
Benim evim o kadar küçük ki, böyle bi şey almış olsaydım imkanı yok sığmazdı