• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğruyu yanlışı şaşırdım yardım edin lütfen :(

lovelove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
124
3
46
Ankara
Merhaba kızlar, bazen kendimi çıkmazda hissediyorum. Yaptığım şey doğru mu yanlış mı bilmiyorum ???
4 senelik bir ilişkimiz vardı erkek arkadaşımla 2 senesini beraber geçirdik 2 senesi bekleyerek geçti, acı tatlı çok şey paylaştık ve hep destek olduk birbirimize ve sonunda aileleeri tanıştırmaya karar vermiştik. Ailem ailesiyle tanıştığı gün hiç bir şekilde oluru olmadığını söylediler, ve bütün ailem aynı fikirdeydi. Ben de mantıklı bir şekilde savunmaya çalıştım fakat aileler konuşurken bazı kısımları dinleyememiştim. Bilmediğim bazı kısımları da onlardan duyunca çok şaşırdım.
Şimdi benim ailemin hassas olduğu bir konu var ve ilk çıkmaya başladığımızda ben bu konuyu erkek arkadaşıma sormuştum bana detaylı bilgi vermemişti ama olumsuz bişeyini de görmemiştim (yani ailemin istediği gibi biriydi, bu şekilde cevap vermişti). Ama ailesi geldiğinde konuştuklarında ailemin hassas olduğu konu tam burunlarında bitmiş oldu, aslında erkek arkadaşımın başta bana bahsetmediği ayrıntılar varmış meğer :((( Erkek arkadaşımı da istemedikleri ama daha da fazla olarak ailesini istemediklerini söylediler. O mu biz mi eğer tercihin oysa şimdi gönderelim seni onun yanına bile dediler. Çok net olarak istemediklerini ifade ettiler, ve bikaç gün sonra onun ailesiyle de görüşüp bu işin olmayacağını söylediler. Buna karşılık onun ailesi de zaten biz de hemen istemiyorduk, düzgün bi işe girsin oğlumuz çalışsın para biriktirsin ondan sonra düşünüyoruz dediler (yani madden hiç destek olmucaklarmış, maddi durumları da iyi). Yani şuan olsa bile kızınız en az 3 sene bekleyecekti dediler.
Bunlar da olduktan sonra ben mantıklı düşünmeye karar verdim, ve bu kadar konuşmadan sonra ailelerde zaten bi yargı oluşmuştu, evlensekte erkek arkadaşımın da aileme karşı istemiyorlar diye bi yargısı ve tepkisi oluşabiliceğini düşündüm zamanla, çünkü o yapıda bir insan. Kaç yıllık arkadaşının en ufak hatasını görse bıçak gibi ilişkilerini kesebilicek yapıda yani. Şuan ayrıyız, ama kalbim sızlıyor bazen. Acaba doğru yolda mıyım? yoksa yanlış mı? Bir daha sevebilir miyim ya da ömrüm boyunca unutamayacakmıyım.

Bütün bu olanların üzerinden yaklaşık 1,5 ay geçti nolur bir akıl verin bana :43:

slm canım inan sana çok değer verse ve gerçekten isteseydi bir buçuk aydır ayrı olmazdınız sana karşı dürüst olur bütün bu sorunları daha önceden sana anlatır ve belkide birlikte çözümler arardınız yaşını bilmiyorum sevgilinin ama kişiliği ve özgüven eksikliği yaşıyan ve kendi kararlarını alamayan başkalarının etkisinde kalan bi erkekle bi evlilik nasıl sürdürülür sen düşün bence balığın başta kokması iyi olmuş tabiki yinede sen bilirsin sonuçta bu senin hayatın ve senin kararların inan evlendiğinde herşey daha farklı oluyor oyüzden biraz gerçekçi olmak lazım hakkkında herzaman hayırlısını dile hayırsızsa Allah bi vesileyle senden uzak etsin hergün ağlamaktansa bir kere ağlamak daha iyidir.umarım seni üzmemişimdir kib.

slm canım inan sana çok değer verse ve gerçekten isteseydi bir buçuk aydır ayrı olmazdınız sana karşı dürüst olur bütün bu sorunları daha önceden sana anlatır ve belkide birlikte çözümler arardınız yaşını bilmiyorum sevgilinin ama kişiliği ve özgüven eksikliği yaşıyan ve kendi kararlarını alamayan başkalarının etkisinde kalan bi erkekle bi evlilik nasıl sürdürülür sen düşün bence balığın başta kokması iyi olmuş tabiki yinede sen bilirsin sonuçta bu senin hayatın ve senin kararların inan evlendiğinde herşey daha farklı oluyor oyüzden biraz gerçekçi olmak lazım hakkkında herzaman hayırlısını dile hayırsızsa Allah bi vesileyle senden uzak etsin hergün ağlamaktansa bir kere ağlamak daha iyidir.umarım seni üzmemişimdir kib.

cevap verdiğin için teşekkür ederim asmindeniz, üzmedin aksine sevindim çünkü bunları çevremde kimseye anlatamıyorum konuşamıyorum :50:
Bu 1,5 aylık dönemde o beni aradı sordu her defasında ama ben konuşamadım, çünkü bu seferinde aileme yalan söylemek zorunda kalıyordum. En sonunda o da aramamaya başladı ama hep beni bekleyeceğini söyledi. Fakat benim aklıma takılan bazı soru işaretleri var, biz çıkarken ilk zamanlar bana karşı başka büyük bir yanlışı da olmuştu, o zaman bi daha yapmıyacağını söylemişti ve yapmamıştı, ama o zamanlar beni kaybetme korkusu vardı o yüzden mi yapmadı acaba diyorum evlenirsek yine o hataları tekrarlar mı?? offffff içinden çıkamıyorum düşündükçe ve emin olamıyorum...:43:

Bazı şeyleri sırf beni tekrar kazanmak için söylüyormuş gibi geliyor artık, söylediği şeylere güvenim kalmadı. Arkadaşlarımı arayıp benim hakkımda dertleşmiş ama onu bekleyemem demiş.:50::50: Ama bana tam tersini söylüyordu ve bunu kendi ağzından kaçırdı, bu durumda olunca hepten güvenimi kaybettim.
Dertleşecek kimsem de yok :43: ben kime anlatayım derdimi offffff :43: :43:

Oncelikle olgun ve anlayisli tavrina hayran kaldigimi belirtmek isterim. Ailenin verdigi olumsuz tepkiye tamam deyip razi gelmek cogu kizin yapamadigi birsey. Zorla ailesini ikna edip iliskisini surduren ve sonunda terk edilen kadinlarda var. Olmayinca olmuyor.. Simdi bu konu yuzunden aranizda sogukluk oldu, bu saatten sonra barissaniz da bu problem ancak buyuyerek devam eder. zaten 3 seneden asagi da evlenemeyeceginizi soylemisler. Bu 3 sene sonunda "yok aileler hakli, biz uyumlu degiliz" demekte var.. Tekrar sevebilirmisiniz? Elbette! Kalbiniz hala atiyorsa sevebilirsiniz. Ben bunu hep su sekilde dusundum. Ayrildigim erkek arkadaslarima bakiyorum. Mukemmel degildi hic biri. Ama oyle veya boyle sevmistim az veya cok. Sonrada hep dedim, boyle bir adami sevebildigime gore, ondan daha iyisini veya ayni standartlarda birini mutlaka severim. :D

Bence ortada cozulemeyecek, degistirilemeyecek bir problem varsa baslamayin. Problem hallolmadikca son ayni olur.

aileni dinlemişsin
şimdi üzülsende ömrünün tümünde ağlamandan iyidir
zamanla geçer acında merak etme canım

Oncelikle olgun ve anlayisli tavrina hayran kaldigimi belirtmek isterim. Ailenin verdigi olumsuz tepkiye tamam deyip razi gelmek cogu kizin yapamadigi birsey. Zorla ailesini ikna edip iliskisini surduren ve sonunda terk edilen kadinlarda var. Olmayinca olmuyor.. Simdi bu konu yuzunden aranizda sogukluk oldu, bu saatten sonra barissaniz da bu problem ancak buyuyerek devam eder. zaten 3 seneden asagi da evlenemeyeceginizi soylemisler. Bu 3 sene sonunda "yok aileler hakli, biz uyumlu degiliz" demekte var.. Tekrar sevebilirmisiniz? Elbette! Kalbiniz hala atiyorsa sevebilirsiniz. Ben bunu hep su sekilde dusundum. Ayrildigim erkek arkadaslarima bakiyorum. Mukemmel degildi hic biri. Ama oyle veya boyle sevmistim az veya cok. Sonrada hep dedim, boyle bir adami sevebildigime gore, ondan daha iyisini veya ayni standartlarda birini mutlaka severim. :D

Bence ortada cozulemeyecek, degistirilemeyecek bir problem varsa baslamayin. Problem hallolmadikca son ayni olur.

Çok doğru söylüyorsunuz zamanla aile problemlerine bir de bizim problemlerimiz eklenecekti ve işler benim için içinden çıkılmaz bir hal alacaktı diye düşündüm. Zaten onun ailesi 3 sene sonra evlenebilirsiniz (maddiyat el vermediği için) dediği için ben ailemle 3 sene küs bir şekilde aynı evin içinde çok zor dururdum ama ailemde zaten onu tercih edeceksen şimdi git dediler ve ben eğer gitseydim kayınvalide kayınpeder bir de ondan 3-4 yaş küçük erkek kardeşi hepimiz bir evin içinde yaşıyacaktık ve ben iş bulanakadar kayın valideyle bir evde, zaten kadının konuşmalarından her iki tanesinden biri beni iğnelemek olacak (Az çok tanıyorum). Sürekli sorular soracak (çok meraklı kendisi). Geri dönüyüm desem dönemicem kalıyım desem kalamıcam. Tüm bunları düşündüm ve kararımı verdim severek de ayrıldım, ama ayrı şehirlerdeyiz zamanla görmedikçe soğurmuyum acaba :14:

aileni dinlemişsin
şimdi üzülsende ömrünün tümünde ağlamandan iyidir
zamanla geçer acında merak etme canım

Umarım geçer özellikle yanlız kaldığım zamanlarda ya da düğünlerde içim burkuluyor. :14: Bir daha birini sevemicem gibi geliyor, ömrümüm sonuna kadar bekar kalacakmışım gibi hissediyorum.:14:

Bir daha birini sevemicem gibi geliyor, ömrümüm sonuna kadar bekar kalacakmışım gibi hissediyorum.:14:

Severek ayrilan her kadin ayni seyleri hissediyor sanirim. Bende severek ayrilmak zorunda kaldim iki ay kadar once. Ve ne hissettiginizi cok iyi anliyorum. ama inaniyorum ki tekrar sevebilecegiz..

Severek ayrilan her kadin ayni seyleri hissediyor sanirim. Bende severek ayrilmak zorunda kaldim iki ay kadar once. Ve ne hissettiginizi cok iyi anliyorum. ama inaniyorum ki tekrar sevebilecegiz..

Bana yaptıkları yeni yeni dank ediyor kafama o zamanlar çok sevdiğim için bazı şeylere göz yummuştum ama göz yumduğum şeyler için kendimden o kadar özveride bulunmuşum ki bambaşka bir insan olmuşum sanki. Gözlerim kör mü olmuş anlamıyorum, ama gözlerim açıldığında belki herşey için çok geç belki o zaman ayrılsaydım bu kadar yaralı olmazdım şuan..:14:

Bence en doğru kararı vermişsin
3yıl daha beklemek ne demek ?
Aileler uyuşamamış belli ki vardır bunda da bir hayır....
Sabırlı ve güçlü durabilmişsin bundan sonrası için de bu tavırını koru
İlla ki çıkıcaktır karşına yeni bir insan merak etme
Herkes böyle düşünür ilk ayrıldığında çok normal ve çok yeni 1,5 ay
Benim 4ay oldu daha unutamıyorum biraz sabır

Bir insanı doğru düzgün tanımadan ben bundan hoşlanmadım ben bunu sevmedim istemiyorum nasıl denilebilir anlamıoyrum... Ailen kendi kararını açıklamış olabilir, ama bu sizin hayatınız ve sizin seçiminiz. Bence vazgeçme eğer gerçekten seviyorsan...

Bir insanı doğru düzgün tanımadan ben bundan hoşlanmadım ben bunu sevmedim istemiyorum nasıl denilebilir anlamıoyrum... Ailen kendi kararını açıklamış olabilir, ama bu sizin hayatınız ve sizin seçiminiz. Bence vazgeçme eğer gerçekten seviyorsan...

Tanıştılar hep birlikte oturdular konuştular bizimkiler en başta ön yargılıydılar onlar gelmeden önce ama geldikleri gün baktım gayet güler yüzlü ağırladılar konuştular, Sadece babam sevmese belki kıskanmıştır diyecektim ama bütün ailem istemedi ve gerekçeleriyle birlikte açıkladılar. Onlara o zaman kızmıştım ama şimdi saygı duyuyorum onların düşüncesi de o sonuçta, ama ben erkek arkadaşımla ilgili zaten bu tanışma durumları olana kadar bazı şeyleri fark etmemiştim biraz da onlar etkili oldu mesela nedir, ilk tanıştığımızda söylediği yalan, sonra ailem bana onu istemiyoruz dediğinde benim arkamda durmadı, o da dedi ben mi ailen mi diye beni seçim yapmaya zorladı arayı bulmaya çalışmadı, beni ne aradı ne sordu o dönemde yanlız kaldım. Babası arayıp ailene şöyle davran böyle davran diye bana akıl vermeye kalktı bu da beni üzdü açıkçası benim aklım yok mu ki 25 yıllık aileme nasıl davranacağımı söyledi bana. Bir de bana 2 sene önce yaptığı bir yanlış vardı ki aslında affedilmeyecek birşeydi ama ben affettim onca paylaşılmışlığımız var diye. :50:
Şimdi düşünüyorum da benim son 1 senem çoğunlukla ağlamakla geçti, ayrı şehirlerde olduğumuzdan kıskançlık çok sorun oluyordu, ben alttan aldıkça o üzerime gelip beni ağlatıyordu her seferinde, artık öyle bir hal alıodu ki triplerini bitirmeye göz yaşlarım bile mani olmuyordu ancak ben geri adım atarsam soğuk davranırsam barışmaya çabalıyordu. :50: Ben çalışan bir insanım ve iş arkadaşlarımla topluca öğle yemeği yememiz bile sorun oluyordu.:50:

Seviyorum ama tüm bunları düşününce mantığım da ailemi, işimi geride bırakırsam tek dayanağım da o kalıcak diyor ve o da gün gelir ne biliyim seneler sonra beni sırtımdan vurursa bütün vazgeçtiklerime değecek mi diye düşünüyorum. Geçmişte bana yaptığı yanlışlar her ne kadar affetmiş olsam da geleceğe dair bana ipuçları veriyor ilerde daha kötüleri gelirse başıma o zaman naparım :14::14:

Tanıştılar hep birlikte oturdular konuştular bizimkiler en başta ön yargılıydılar onlar gelmeden önce ama geldikleri gün baktım gayet güler yüzlü ağırladılar konuştular, Sadece babam sevmese belki kıskanmıştır diyecektim ama bütün ailem istemedi ve gerekçeleriyle birlikte açıkladılar. Onlara o zaman kızmıştım ama şimdi saygı duyuyorum onların düşüncesi de o sonuçta, ama ben erkek arkadaşımla ilgili zaten bu tanışma durumları olana kadar bazı şeyleri fark etmemiştim biraz da onlar etkili oldu mesela nedir, ilk tanıştığımızda söylediği yalan, sonra ailem bana onu istemiyoruz dediğinde benim arkamda durmadı, o da dedi ben mi ailen mi diye beni seçim yapmaya zorladı arayı bulmaya çalışmadı, beni ne aradı ne sordu o dönemde yanlız kaldım. Babası arayıp ailene şöyle davran böyle davran diye bana akıl vermeye kalktı bu da beni üzdü açıkçası benim aklım yok mu ki 25 yıllık aileme nasıl davranacağımı söyledi bana. Bir de bana 2 sene önce yaptığı bir yanlış vardı ki aslında affedilmeyecek birşeydi ama ben affettim onca paylaşılmışlığımız var diye. :50:
Şimdi düşünüyorum da benim son 1 senem çoğunlukla ağlamakla geçti, ayrı şehirlerde olduğumuzdan kıskançlık çok sorun oluyordu, ben alttan aldıkça o üzerime gelip beni ağlatıyordu her seferinde, artık öyle bir hal alıodu ki triplerini bitirmeye göz yaşlarım bile mani olmuyordu ancak ben geri adım atarsam soğuk davranırsam barışmaya çabalıyordu. :50: Ben çalışan bir insanım ve iş arkadaşlarımla topluca öğle yemeği yememiz bile sorun oluyordu.:50:

Seviyorum ama tüm bunları düşününce mantığım da ailemi, işimi geride bırakırsam tek dayanağım da o kalıcak diyor ve o da gün gelir ne biliyim seneler sonra beni sırtımdan vurursa bütün vazgeçtiklerime değecek mi diye düşünüyorum. Geçmişte bana yaptığı yanlışlar her ne kadar affetmiş olsam da geleceğe dair bana ipuçları veriyor ilerde daha kötüleri gelirse başıma o zaman naparım :14::14:

yazmış olduğunuz yazıyı okuyunca çok duygulandım aslında. Siz de bir korku ve güvensizlik var. İlerde olumsuz bir durumla karşılaşmak istemiyorsunuz ve bu insanın da tüm bu çekeceğiniz sıkıntılara değip değmeyeceğini düşünüyorsunuz... Gördüğüm şu ki bu insanın şu anda yanlışını gördüyseniz ve 1 seneniz ağlayarak geçmişse, ilerde evlendiğinde ömrünüz nasıl geçer? O aradığında açmamışsısn... Siz çok iradeli ve güçlü bir kadınsınız bence. Çoğu kadın kendi iradelerine hakim olamaz. Onun yanlışlarını farketmek o kişiyi sizden uzaklaştırır ve daha sağlıklı düşünmenize yol açar. Umarım artık kalbiniz ve mantığınız arasında kalmazsınız

yazmış olduğunuz yazıyı okuyunca çok duygulandım aslında. Siz de bir korku ve güvensizlik var. İlerde olumsuz bir durumla karşılaşmak istemiyorsunuz ve bu insanın da tüm bu çekeceğiniz sıkıntılara değip değmeyeceğini düşünüyorsunuz... Gördüğüm şu ki bu insanın şu anda yanlışını gördüyseniz ve 1 seneniz ağlayarak geçmişse, ilerde evlendiğinde ömrünüz nasıl geçer? O aradığında açmamışsısn... Siz çok iradeli ve güçlü bir kadınsınız bence. Çoğu kadın kendi iradelerine hakim olamaz. Onun yanlışlarını farketmek o kişiyi sizden uzaklaştırır ve daha sağlıklı düşünmenize yol açar. Umarım artık kalbiniz ve mantığınız arasında kalmazsınız

Çok teşekkür ederim yareeen her ne kadar mantığım ayrı kalbim ayrı söylese de mantığımı seçtim ama umarım pişman olmam, bir de etrafımda büyük aşklarla evlenenleri görüyorum aşk bitiyor zamanla yerini saygı ve sevgiye bırakıyor. Yarın bir gün evlendiğimde ona olan aşkım biterse bütün bu yanlışları gözüme batmaya başlıyacaktı. Allahım benim için o hayırlı ise benimle onu bir şekilde kavuştursun, hayırsızsa unuttursun inşallah ...:14:

Aklım karışıyor lütfen yardım edin!! Arkadaşlarımızı araya sokup barışmaya çalışıyor, bir yandan ona kıyamıyorum bir yandan da bundan sonra çok zormuş gibi geliyor.
Arkadaşıma özel anlarımızdan da bahsetti sanırım arkadaşımın konuşmasından öyle anladım gibi sizce yaptığı ne kadar doğru?? :43:

Offf tam kendimi yeni yeni toparlıyordum yeniden kötü oldum bugün :14::14:

bence arkadaslarimla konusmani istemiyorum demelisin ona.aldigin karari uygulamak da bu yuzden zorlaniyorsun cunku.
ayrica "ozelini" anlatabiliyorsa o adamdan da bi cacik olmaz,kim ne derse desin. ne boyutta neyi anlatiyor bilmiyrm ama sana saygi duymadigini gosteriyor bu durum.
sen bence malum sahsa,bu isin mantiken olmayacagini,son 1 senedir de surekli agladigini,gelecek goremedigini ve bu meselyi kimseyle konusmamasini soyle.
kararim kesin ve sen arkadaslarimla konustukca da bisey degismeyecek falan diyebilirsin mesela.
1.5 ayda ,uzun sureli bi iliskiyi unutman gercekten imkansiz. o yuzden bu acinin hemen gecmesini bekleme,dua ve zamanla sabirla cok daha iyi olacaksin.
son 1 yildir seni uzen ve ailen mi ben mi diye bi secim yaptiran bi insanla bence istedigin evliligi huzuru bulamazsin,
kaldi ki ailen kararlarini cok kesin bi dille belirtmisler, olmayani zorlamamak lazim. emin ol simdi bi kac ay agla,ilerde yillarca aglamaktan kurtar kendini.
onunla her mutlu ani degil de, olumsuzluklari,saygiyi asan olaylari falan dusun. mantigini dinle bence sonunda gulersin.
zor b durum aile de isin icine girince daha zor ama karar alabilmeni kolaylastirmasi acisindan da ailenin dahil olmasi iyi olmus bence.
hakkinda hayirlisi olsun.

bence arkadaslarimla konusmani istemiyorum demelisin ona.aldigin karari uygulamak da bu yuzden zorlaniyorsun cunku.
ayrica "ozelini" anlatabiliyorsa o adamdan da bi cacik olmaz,kim ne derse desin. ne boyutta neyi anlatiyor bilmiyrm ama sana saygi duymadigini gosteriyor bu durum.
sen bence malum sahsa,bu isin mantiken olmayacagini,son 1 senedir de surekli agladigini,gelecek goremedigini ve bu meselyi kimseyle konusmamasini soyle.
kararim kesin ve sen arkadaslarimla konustukca da bisey degismeyecek falan diyebilirsin mesela.
1.5 ayda ,uzun sureli bi iliskiyi unutman gercekten imkansiz. o yuzden bu acinin hemen gecmesini bekleme,dua ve zamanla sabirla cok daha iyi olacaksin.
son 1 yildir seni uzen ve ailen mi ben mi diye bi secim yaptiran bi insanla bence istedigin evliligi huzuru bulamazsin,
kaldi ki ailen kararlarini cok kesin bi dille belirtmisler, olmayani zorlamamak lazim. emin ol simdi bi kac ay agla,ilerde yillarca aglamaktan kurtar kendini.
onunla her mutlu ani degil de, olumsuzluklari,saygiyi asan olaylari falan dusun. mantigini dinle bence sonunda gulersin.
zor b durum aile de isin icine girince daha zor ama karar alabilmeni kolaylastirmasi acisindan da ailenin dahil olmasi iyi olmus bence.
hakkinda hayirlisi olsun.

Çok teşekkür ederim jelibon, arkadaşımın yaptığı davranış da beni üzdü açıkçası benim yanımda olacağına onun yanında oluyor ve beni anlamak yerine sanki suçlayıcı bir tavır içinde gibi geldi, çok üzülüyorum en iyi arkadaşımdı o benim, zaten hiç bi arkadaşım da kalmadı kendimi çok yanlız hissediyorum :14::14:

Ona da arkadaşımı araya sokarak ara bulmaya çalıştığını ama bunun ters teptiğini söyledim, çünkü arkadaşım sürekli ağzımdan iyi bir şeyler duymak için çabaladı ve duyduklarını ona anlattı ama söylediğim şeyler pek iç açıcı şeyler değildi. Arkadaşıma onunla ilgili bazı çekincelerim olduğunu ama tam olarak anlatamam çünkü bu bizim özelimiz dedim, ve ben böyle dememe rağmen inatla ağzımı aradı. Benden birşey öğrenemeyince erkek arkadaşım sordu bu seferde çekincelerin nedir diye, tehdit vari bir tavırda, çırpındıkça batıyor farkında değil...:50:

Önceleri acaba ilerde pişman olurmuyum diyordum ama yok an itibariyle en ufak duygu kırıntılarını bile yok etti. Bayramımı kutlamak yerine ona onu beklecegime dair söz vermemi isteyen bir mesaj atmış, ben söz veremem ondan da söz isteyemem zaten bu sozlenmek demektir ve kızlar soruyorum size ne tip bir erkek kaç bana der !!!

Ve bunu diyen kişi ben öyle bisi soylemedigim halde sen çağırmadim mi gel beni iste diye diyor. Sinirliyim çok fazla, bana beddualar etti hakaretler etti ailemi kotuledi oysa ben ona en ufak kötü söz dahi soylememistim. Yine bunlara rağmen birşey soylemedim ama bu sözler onun bu yüzünu görmeme yardımcı oldu. Ailemin beni düşünmediğini idda ediyor ama kendisi dusunse bana kaç demez. Beni ikna etmek için güzel güzel konuşurken bi anda nasıl değişebiliyor anlamıyorum. Kaç senedir bu yüzünu hic gostermemisti, Gözlerim kormus yeni açılıyor sanki. Küfür etmiş bir de sagolsun...

Bana öyle bir beddua etmiş ki kabul olur mu, olmaz mı en korktuğum şey birisinin bedduasını almaktı özellikle de ailemin, o da bunu biliyordu ve bunu bilerek söyledi bana. canımı daha çok yakmak için :43:
Evleneceğim kişinin bana hayatı zindan etmesini dilemiş madem bu kadar çok seviyordu beni, nasıl dili varabiliyor böyle bişey söylemeye :43::43::43: Aklım almıyor.

Çok üzülüyorum :43:

Back