• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogrumu yapıyorum acaba

coffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
240
0
96
Antalya
canısı bir iş bulup calısmanı anlıyorumda ne die yatılı iş arıyosun?
bebegi bırakıcak yer sorunu yüzünden mi?

yeniden mrb arkadaslar yaklasık 3 aydır yoktum evimden memleketimden ayrıldım 1 ay içinde eşimin işi dolayısıyle 2defa ev tasıdık aman allahım o gunler gitsin bi daha gelmesinçok zor gunlerdi bebegim 9 aylık oldu. ev tasımaydı şehir degişmeydi eşimin işten ayrılmasıydı derken zaten dag gibi olan borclara bi dag daha eklendi kredi kartları hergun uyarı yolluyor ve eşimin kazandıgı asgari ucretle onu kapamamız çok zor çok ve ben bi karar aldım egerki çocugumla beni kabul edecek yatılı bi iş bulursam çalışayım diyorum ama daha önce böyle bi işte daha dogrusu işte çalışmadım bekarken 1 sene yaptıgım bakıcılıgı saymazsak ama içimde çok tereddut ve korkular var nasıl guvenicem yatılı kaldıgım yere cevap yazarsanız sevinirim yorumunuzu bekliyorum.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım..:Saruboceq:
İnsan alnının teri ile kazandıktan sonra hiç bir iş ayıp,günah değil..
Ancak eşinizin yalnız kalamsı sizin evli olarak hem de çocuğunuzla iş için de olsa başka bir evde kalmanız ne kadar iyi olur bilemicem..:delphin:
Gerekirse bebeğinizi memlekete ailenizin yanına götürün bir süre baksınlar siz de o arada kendi yapabileceğiniz yatılı olmayan bir iş bulun..

cnm bebeğiyle birlikte bakıcı kabul edecek kişi sayısı sanırım fazla yoktur.ama yinede bu işlerle ilgili ajanslar var.güvenilir bir şirket bulursan belki onlar birşey ayarlar.kolaylıklar diliyorum

Bebeğiniz henüz çok küçük.Çok zorluk çekersiniz.Eve destek olmak için başka bir şey yapamaz mısınız?
Evde çocuk baksanız belki daha iyi olur.
En azından bebeğinizle birlikte çocukla da ilgilenirsiniz.Umarım en kısa zamanda feraha çıkarsınız.

Back