slm arkadaşlar saçımda öyle aman aman dökülmem yok şükür dee
merak ettiğim bişey var ...
saçları boyamak dökülmeyi keser-azalltır diye çok söylenti var çevremde ..
siz de böyle bişey duydunuz mu yada başınıza geldi mi?
selam canım ben şubat ayında ve 2 gün önce 2 kere saçlarımı boyadım bende dökülme yapmadı.ben kötü bir zararını görmedim.saçtam saça değişebilir belki.Bir de boyalı saçlarıma arada bir sarımsaklı şampuanım var onunla yıkarım belki de onun da faydası olmuştur dökülmemesine.boyadan önce çok dökülen saçım şuan dökülmüyor denecek kadar az.
slm cnm yorumun için teşekkür ederim.
boyadan önce dökülen saçım şuan dökülmüyor demişsin boyamanın etkisi mi yoksa sarımsaklı şampuanın mı etkisi saçının dökülmemesinde payı var..
2 gün üst üstemi boyadın canım oarsını da anlayamadım...
O söylenti yanlış bence canım ya. Çünkü boya saçları döker.Sonuçta kimyasal bir şey sürüyorsun saçlarına.Benim saçlarım çok olmasa da dökülüyor,boyadan mı bilinmez ama boyanın faydalı olmadığı da bir gerçek.
sanmıyorum boyadan döküldüğünü canım ya annem 2 ayda bir en fazla süre buda beyazları çıktığı için boyuyor saçlarını ve dökülme yok bence senin beslenme düzeninle alakalı bir durum dökülme.
kendimden biliyorum çünkü diyete girişince benimde döküldü saçım bir dönemler ama şimdi çok az dökülüyor.
bende kendi saçlarımı 3 nedenden dolayı boyatcam birincisi çıtçıt aldım özel birgün için ama gerçek olduğu için takmayı düşünüyorum sürekli onun rengine vuruldum aynı o renkten yaptırcam ki birbirini tamamlasın
ikincisi ben röfle ve perma dışında boyanın çok çok zarar verceğini düşünmüyorum bir kereliğine mahsusu boyamanın birde..hem kendimde çok beyaz olduğum için çok yakışıyor koyu renkler hevesimi alıcam..üçüncüsüde aşkımmm için o benim bir dediğimi iki etmez 1 yıldır koyu saç hastalığına kapıldı onun için boyatıcam..
vay be boyatmak için amma nedenim varmış heekaydirigubbakcemile3
bence sactan saca deqisir ben simdiye kadar 5 kere boyadim saclarimi ilki küllü kumraldi onu sacimdaki sarilari kapatmak icin boyadim ama kapatmadiqi qibi kendi renqimde acildi kapansin diye üstüne 15 qün sonra orta kahve boyadim orta kahveyi ilk boyadiqimda cok döküldü saclarim sonra normale döndü.. 1 yil sonra koyu kahve boyadim onda bi sorun yasamadim hem ozamanlar yeni kestirmistim saclarimi saqlikliydi saclarim.. ardindan nisan ayinda kumral boyadim altta boya olduqu icin dipler acildi altlarda hafif yansimalar oldu qittikce karamel qibi turuncumsu olmaya basladi.. mayista da siyaha boyadim ve simdi saclarim hic olmadiqi kadar dökülüyor inanin sabah kalktiqimda yastiqi bi qörseniz cok dökülüyor.. benim orta kahve ve siyah cok döktü sacimi acaba belli renkler mi döküyor..
yok kzlar ya dokmuo ben nısandan berı kac defa boyadım hemde acma boyama yapıldı hıcbısey olmadı massssaaallllaaaaaaaaah
kı benım saclarım ınce tellı ama gayet ıyı durumdalar sadece kurudu bıraz o kadar
slm cnm yorumun için teşekkür ederim.
boyadan önce dökülen saçım şuan dökülmüyor demişsin boyamanın etkisi mi yoksa sarımsaklı şampuanın mı etkisi saçının dökülmemesinde payı var..
2 gün üst üstemi boyadın canım oarsını da anlayamadım...
selam canım mesajı yenı gördüm önce şubat ayında boyadım daha sonra 2gün önce dediğim 07.06.2010 boyadım saçlarımı. Yani 2.boyamam demek istemiştim ama yam anlamlı yazmamaışım kusura bakma tatlım.İlk boyamamda sarımsaklı şampuan kullanmadım ve yine dökülmelerim yok denecek kadar azdı.2 boyamamda saçlarımıda kestirdiğim için hızlı uzaması için sarımsaklı şampuan kullanmıştım onunda dökülmesine faydası olduğunu gördüm.bana bir zararı olmadı.
canım ben böyle birşey farketmedim..genelde mevsime bağlı olarak dökülme sıklığıda değişiyor. boyadıktan sonrada dökülme aynı dökülme oldu bende..ama 3 aydır şampuanıma çam terebentin karıştırdım onu kullanıyorum o iyi geldi..