• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogru Yükselen Burc Nasil Bulunur?

Thallosofili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
3.629
6.451
158
Herkese merhaba,Yükselen burc bulmak icin dogum günü ,ayı,yılı,yeri, saati tam olarak bilmek gerekiyor bunlari biliyorum zaten fakat,her baktigim sitede yükselenim farkli cikiyor.Bunun icin en güvenilir site neresidir bilen var mi? Tesekkurler 🌹

Üye olmayandan da bakabilirsin ben öyle bakıyorum free horoscope kısmından :)
Arastirip buldum simdi cok sagolun ama ben yükselenimi ararken kendi günes burcumu farkli cikardi ,şok oldum.22 aralik dogumluyum.40 küsur yıldır oglak biliyorum ben kendimi ,yay diyor bana :)) yükselenime de oglak dedi.En güvenilir bu site mi? Bilmiyordum valla sayenizde ogrendim.Ama 22 aralik hep oglakk yaziyo butun astrologlarda,kafam karisti.

Sabah doğduysanız yay öğleden sonrasayda oğlak diye duymuştum birinden :) astro seek astrotheme var birde orayada bakın isterseniz bütün astrologlar astro.com kullanıyor

aslında bir astrologdan sizin için rektifikasyon yöntemi ile tam saati bulmasını isteyebilirsiniz. kendim için yazmadım bu arada, çünkü ben de daha deneyimli değilim o işte.

astro.comda saati tam biliyorsanız farklı çıkarma ihtimali olmaz güneş burcunuzu. yalnız şöyle birşey var, mesela 24 eylül doğumlusunuz diyelim, bu tam başaktan teraziye geçiş günlerine denk gelir. yani siz başak sanıp terazi yada terazi sanıp başak çıkabilirsiniz bu sitede.
dünyanın eğimli olmasından dolayı o burçların değiştiği günlerde doğum saatinize göre burcunuz farklı olabilir kısacası. yada o sene 23 eylülde teraziye geçilmiş olabilir tabi.

bu gibi nedenler farklı görmüş olabilirsiniz. ama terazi iken aslan çıkarıyorsa o zaman bilemedim.

Arastirip buldum simdi cok sagolun ama ben yükselenimi ararken kendi günes burcumu farkli cikardi ,şok oldum.22 aralik dogumluyum.40 küsur yıldır oglak biliyorum ben kendimi ,yay diyor bana :)) yükselenime de oglak dedi.En güvenilir bu site mi? Bilmiyordum valla sayenizde ogrendim.Ama 22 aralik hep oglakk yaziyo butun astrologlarda,kafam karisti.

pardon günü yazmışsınız görmedim :)

deminki mesajda belirttiğim gibi dünyanın eksen eğikliğinden dolayı doğum saatinize göre değişir o gün içerisinde.
güneş hangi saatte geçtiyse artık..

pardon günü yazmışsınız görmedim :)

deminki mesajda belirttiğim gibi dünyanın eksen eğikliğinden dolayı doğum saatinize göre değişir o gün içerisinde.
güneş hangi saatte geçtiyse artık..
Eni konu yay da gösteriyo beni :)) tüm bilgilerimden de eminim.Yükselenimin farkli sitelerde ,farkli burclar vermesi üzerine arastirdim bu konuyu.Benim gibi burc gecis tarihlerinde doganlarin öyle farkli cikarmis yukselenleri.

Eni konu yay da gösteriyo beni :)) tüm bilgilerimden de eminim.Yükselenimin farkli sitelerde ,farkli burclar vermesi üzerine arastirdim bu konuyu.Benim gibi burc gecis tarihlerinde doganlarin öyle farkli cikarmis yukselenleri.

işte doğduğunuz saatte henüz güneş oğlak takımyıldızına geçmemiştir :) o nedenle burcunu yaydır.
yükselen saate göre değişiyor zaten herkeste, sizinki sınır günde doğmanın getirdiği kafa karışıklığı malesef..
bu durumda 29 derece yay oluyor zaten burcunuz. 29 derecedeki burçlar kritik bir derecede oluyorlar ve bir sonraki burca geçiş noktası oldukları için bir sonraki burcun özelliklerine yatkınlık da olabiliyor.

işte doğduğunuz saatte henüz güneş oğlak takımyıldızına geçmemiştir :) o nedenle burcunu yaydır.
yükselen saate göre değişiyor zaten herkeste, sizinki sınır günde doğmanın getirdiği kafa karışıklığı malesef..
bu durumda 29 derece yay oluyor zaten burcunuz. 29 derecedeki burçlar kritik bir derecede oluyorlar ve bir sonraki burca geçiş noktası oldukları için bir sonraki burcun özelliklerine yatkınlık da olabiliyor.
Cok tesekkurler bilgiler icin 🤗

Back
X