Doğal Saç Bakım Kürleri Doğru Yapıyor muyum?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Theopneustic

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
5
0
16
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar.
2 haftadır bemiks, evigen ve bepanthen ampullerini uygulamaya başladım. Bu 3 ampulün dışında saçıma bir yumurta sarısı, bir yemek kaşığı çam terebentin, badem yağı, sarımsak yağı ve saf zeytinyağı da ekliyorum. Ve hepsini saçımda yaklaşık 1 saat bekletiyorum. Bunu haftada bir kez yapıyorum. Çok fazla şey karıştırdığım için bir zararı olmaz değil mi? Bir de saçlarım bu kürü yaptıktan sonra bayağı dökülüyor. Normal midir?

Son düzenleme:
Ben de ampul bakımına basladım senden farklı olarak şöyle yapıyorum.Bebantene ve evigen ampulden birer tane 20 ml badem yagına karıstırıyorum onu geniş bir kaseye koyup içi su caydanlıgın üstüne koyarak cok az ısıtıyorum.Hormanal dökülme problemim var benim ama en azından mevsimlik dökülmemi engelledi bir de daha parlak ve saglıklı görünüyor saclarım.Sana tavsiyem bu bakımı yaparken dogal sampuan ve sac kremleri kullan çünkü sac derimizi tıkıyor cogu ürün ve agır gelebiliyor.Bana sorarsan Bemix ya da Bepanteneden birini tercih et derim cünkü ikisi de B vitamini fark yok.Bir de kırdıgın ampul oranı fazla yag oranı cok az geldi bana.Hftada bir düzenli yapmak gerekiyormus bu bakımı.Unutmadan kullandıgın yagların soguk sıkımla üretilmiş olması gerekli daha iyi fayda edebilmesi için.Bu işi cok daha iyi bilenler yorumlarlar umarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…