- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 31
- Konu Sahibi Eflatun1234
Uzun sürer o canım ama yazarimrica ederim
barıştıgınız zaman bizede yazın )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun sürer o canım ama yazarimrica ederim
barıştıgınız zaman bizede yazın )
arkadaşı da kocasına göndermek için gönderdiğini düşünür en fazla aklı varsaEsin inanir mecbur da arkadasi inanmaz herkese yayar. Sanki birine gondermek icin cekilmisler. Kocanin sinirlenmesi normal. Hadi goz dudak neyse de insan koltuk altini memesini niye foto ceker ki zaten aynada bakinca gorursun
Esin inanir mecbur da arkadasi inanmaz herkese yayar. Sanki birine gondermek icin cekilmisler. Kocanin sinirlenmesi normal. Hadi goz dudak neyse de insan koltuk altini memesini niye foto ceker ki zaten aynada bakinca gorursun
Arkadaşının yayicagi bi fotoğraf değil yani Amacın koltuk altimi çekmek belli sütyenim gözükmüs gogusum kapali.Esin inanir mecbur da arkadasi inanmaz herkese yayar. Sanki birine gondermek icin cekilmisler. Kocanin sinirlenmesi normal. Hadi goz dudak neyse de insan koltuk altini memesini niye foto ceker ki zaten aynada bakinca gorursun
Sorma canım ya sildim resimleri nasıl geri geldi anlamadım hadi geliyosun niye yayinladiklarimda cikiyosun git galeride çık valla üzüntüden bebeğimin haraketleri azaldiahh çok ilginçmiş
Canım iphone çok oluyor çok duydum bu marka telefonun varsa yazdığın çektiğin ne varsa servislerde görünüyordu silsende evet tanıdığım biri iphone alacaktık uyardı bizi foto video silsen de serviste tekrar çıkıyormus bizde almadık başımız ağrımasin dedikTelefonu tamir eden kişi yayınlamış olabilir mi?
Tıpkı senin anlattığı canimBilgi vereyim, birincisi çektikten sonra sildiğiniz fotoğraflar ''Son silinenler'' galerisinde kalmaya devam ediyor.Eğer ordanda sildiyseniz,Iphone'un bir özelliği Icloud özelliği.Yani telefonunuzda sildiğiniz herşey Icloud'da kalıyor.Bi bir bulut hafizası diyebiliriz.Tamir için telefonu alan kişi şayet hafızasıyla ilgilide bir işlem yaptıysa bu Icloud hesabındakiler ''yayınlananlar'' olarak telefona geri dönüyor.Yani zaten aslında Iphone'dan çekilen hiç bir fotoğraf silinmiyor.Telefondan kalkıyor sadece ama aslında Icloud hesabında depolanmakta.. Bunun yanı sıra şayet sizde Apple Ipad ismindeki tablet bilgisayarlardan varsa,yada telefon tamircisi herhangi bir sebeple kendi Apple Ipad'ine telefonu birbirine bağladıysa bu yüzdende telefona ''yayınlananlar'' olarak geri dönmüş olabilir.Yani aslında Iphone'lar gerçekten akıllı telefonlardır fakat bizim sildiğimiz çoğu mesajlaşmayı,fotoğrafları kendi bulutunda depoladığı için bu tür konularda çok sorun yaşayanlar oluyor.Bu özelliklerini bilmeyen kullanıcılar ne kendilerini anlatabiliyor,nede karşılarındaki bilmediğii için onu anlayabiliyor.Durum bundan ibaret.
yapma böyle ama üzme kendini karnındaki çocuğunu düşün .Sorma canım ya sildim resimleri nasıl geri geldi anlamadım hadi geliyosun niye yayinladiklarimda cikiyosun git galeride çık valla üzüntüden bebeğimin haraketleri azaldi