Doğru söylüyorum ama eşim inanmiyo

Çok resim çekme bi yere atma huyum yok zaten tek kadınlar kulübüne girerim bakıp silmistim. Telefona nasıl geri gelip yayinlananlarda çıktı ben mantıklı bir açıklama yapamiyorum

telefon sıfırlanınca ıtunese baglandılarsa olabilir
çünkü telefon kendi kendini senkorize ediyor
yayınlananlara da geri yüklediginden düşmüş olabilir

[QUOT E="cocuklarimcanlarim, post: 41333261, member: 591071"]Kötü durumda olmanızı gerektirecek bir şey yok, sakin olun lütfen. Alt tarafı can sıkıntısından birkaç resim çekmişsiniz eşiniz bunu anlamıyor ve hala şüpheci yaklaşıyorsa, evinizde bilgisayar varsa götürsün inceletsin hatta bilgisayar yoksa telefonunuzda internet varsa onu da götürüp inceletsinde içi rahatlasın bari tövbe yarabbim ya. Bu teklifi eşinize yapın ve benim yalan söylemediğim ortaya çıktığında o bilgisayarı kafanda kıracağım diye de ekleyin.[/QUOTE]
Dedim sana inanmıyorum demiyorum diyo ama neden bunlar var neden yayınlandı diyerek çıkıyo aklım çok karışık diyo ve bu istemesede 3 gündür aramızi bosanacak kadar açtı ve ben kendimi savunamiyorum Salak telefon yuzunden

telefon sıfırlanınca ıtunese baglandılarsa olabilir
çünkü telefon kendi kendini senkorize ediyor
yayınlananlara da geri yüklediginden düşmüş olabilir
Telefon çeksin diye herseyi değişti yazılım yüklendi silindi herseyi yapıldı zaten e maile bağlıydı telefonum belkide sizin dediginiz gibi oldu gercekten

bak şimdi eger bunlar telefonu tamir öncesi yedekledilerse
(içindekiler kaybolmasın diye ıphone kullananlar yapar yada telefoncu tanıdıksa yapar)
ondan resimler geri gelmiş yayınlananlara düşmüştür
kocana bunları okut sen
Off offf okutcam bunları okursa başkada elimden bişey gelmiyo ne yazikki

Yok yol resmi bile çekmem artık tovbe
Bakin söyle anlatayim:

iPhone ise iCloud kullanmayin. O sizin resimleri bir kac saatte bir senkronize ediyor. Silinmis ve silinmemis.
Samsung ise Google+ Senkronize ediyor ayni sekilde.

iCloud'da Google+'da bi E-mail adrese bagli olmali/Oluyor. Siz eger iki uygulamayida kullanmiyorsaniz birsey olmaz.
Kullaniyorsanizda, Bilgisayardan girip o resimleri silmeniz lazim telefondan olmaz o islem.

Telefonunuz kirilmis ve kaybolan seyleri iCould telefonunuza geri atmis... yayinlanan bölüme giriyor onlar.

Bakin söyle anlatayim:

iPhone ise iCloud kullanmayin. O sizin resimleri bir kac saatte bir senkronize ediyor. Silinmis ve silinmemis.
Samsung ise Google+ Senkronize ediyor ayni sekilde.

iCloud'da Google+'da bi E-mail adrese bagli olmali/Oluyor. Siz eger iki uygulamayida kullanmiyorsaniz birsey olmaz.
Kullaniyorsanizda, Bilgisayardan girip o resimleri silmeniz lazim telefondan olmaz o islem.

Telefonunuz kirilmis ve kaybolan seyleri iCould telefonunuza geri atmis... yayinlanan bölüme giriyor onlar.
canım icolud aple şifresi ile giriyorum,ama telimdeki herşeyi kapattım,icolud girince mesala fotograflara falan tıklatın bomboş

X