Doğru söylüyorum ama eşim inanmiyo

Eflatun1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1.248
995
31
Merhaba kızlar çok zor bi durumdayım nolur bana akıl verin çünkü aklım çok karıştı. . Hemen konuya geçiyorum ben ev hanimiyim eşim çalışıyo bazen geç geliyo bende evde çok sıkılıyorum ve gözlerimi potleterek bazen dudak bukerek kendimi eğlendirmek için resimler çekiyodum. Tabiki bunları çektikten sonra siliyorum çünkü eşim hiç sevmez öyle resimleri... epilasyona yeni başladığım zamanlardi ve canım çok yanmışti bende usendim kalkmadim telefondan çektim koltuk altimi ama baya gogusumde çıkmış baktıktan sonra onuda sildim ve bi süre sonra telim düştü ikiye bilmem ne kartı kırıldı telefon çekmemeye başladı bizde telefonu telefoncuya verdik telefonun herseyi değişti ama yinede çekmedi. Eşimde teli telefoncu dan almış arabaya koymuş trafikteyken açmış benim o saçma sapan sikilirken çektiğim resimleri görmüş hemde YAYINLANANLAR olarak çıkıyor. Nasıl oldu aklım almadı kavga ettik ben o resimleri kimseye atmadim ve katiyen kullanmadım nasıl olurda sildiğim resimler geri gelip yayınlandı olarak çıkıyo kendimi savunamiyorum bile elim ayağım dolandı sadece ağlıyorum eşim sana inanıyorum ama neden çektin neden telde böyle çıkıyo diyip bana soğuk davranıyo çok kötüyüm. Iphone kullananlar whatsap tan yada sosyal ağda kullanmadiginiz resimleriniz hiç yayınlandı olarak telefon galarinizde çıkıyormu nolur bana akıl verin yapmadığım bi suçla ceza çekiyorum eşimin bana soğuk davranması Canımdan can alıyo çok kötüyüm ve hamileyim

Telefonu tamir eden kişi yayınlamış olabilir mi?

Yayınlamadığım fotolarda yayınlananlar da çıkıyor. Benim iphonumda da oluyor. Çok sık baktıysam bir fotoya yayınlananlar da çıkıyor. Sildiklerim de son silinenler de duruyor onuda ayrıca silmek gerekiyor.

Esin sana ders olsun diye söylemistir ,bir daha yapmazsin ,yayinlananlara yollamis olabilirsin resimleri belki ondan yayinlananlar diye cikmis olabilir .

Son düzenleme:
Nasıl oldu anlamadım sildim hemen ve gerçekten o resimleri benden başka kimse görmedi nasıl telefonda yine çıktı nasıl yayinlananlarda oldu anlamadim

fotoğraf ayarlarından fotoğrafları paylaş diye bir seçenek vardı hatırladığım kadarıyla,o ayar açıksa aynı apple kimliğini kullandığınız diğer aygıtlara fotoğraf yayınlanıyor.öyle bir şey olmuş olabilir.

Canım i phone o şekilde gruplandırıyor neden yaptığı hakkında fikrim yok ama fotoğraflar o tarafta da ayrıca depolanıyor bende çok sonra fark etmiştim....

Nerede yayınlanıyor bu fotoğraflar, yani herhangi bir sosyal ağda mı yayınlandı anlamına geliyor çok anlayamadım konuyu o yüzden soruyorum. Eğer öyleyse sizin herhangi bir sosyal ağa üyeliğiniz varsa oradan bakıp içini rahatlatabilir eşiniz. Sonuçta yayınlandığınızı düşünüyorsa orada da olması gerekmez mi o fotoğrafların?

Çok resim çekme bi yere atma huyum yok zaten tek kadınlar kulübüne girerim bakıp silmistim. Telefona nasıl geri gelip yayinlananlarda çıktı ben mantıklı bir açıklama yapamiyorum

Evet herhangi bi yerde yayınlanmış ki yayınlandı da çıkıyor dedi eşim ama ben tek kadınlar kulübüne girerim başka yerde üyeliği yada profilim yok o yüzden nasıl olur anlamadım çok kötü durumdayim

Kötü durumda olmanızı gerektirecek bir şey yok, sakin olun lütfen. Alt tarafı can sıkıntısından birkaç resim çekmişsiniz eşiniz bunu anlamıyor ve hala şüpheci yaklaşıyorsa, evinizde bilgisayar varsa götürsün inceletsin hatta bilgisayar yoksa telefonunuzda internet varsa onu da götürüp inceletsinde içi rahatlasın bari tövbe yarabbim ya. Bu teklifi eşinize yapın ve benim yalan söylemediğim ortaya çıktığında o bilgisayarı kafanda kıracağım diye de ekleyin.

profildeki resim sizin resminiz mi çok şeker bi bayansınız bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…