- 11 Aralık 2018
- 39.986
- 248.150
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonradan üzüleceğine şimdi üzül daha iyi.Çok sağol.. acı da olsa gerçekleri duymak iyi.
Onu bn de kaç kez dedim kendisine . Ailesine bahsetmiştim benim hissettiğim onu yemeğe çıkarırsan işine son veririm demiş olabilme ihtimalleri belki bu yüzden..Bir once ki konunuzda boyle dusunmuyordum ama bu konunuz bana bu hissi verdi.
İnsanin kendisini istemeyen bir aileye rağmen devam etmesi için sevgilisinden güç almasi lazim iki tarafin ona gore davranmasi lazim.
Siz tek basiniza ilişkiye tutunmaya calisiyor gibisiniz inatla. Garip yani 1 sene iş yerinde gorusup yazişmak iliski bile degil. İstese sizi yemege vs cikarabilirdi babasi peşine adam mi takmiş cocugun.
Malesef öyle siz ayrılmakla en doğrusunu yaptınız.Varlıklı bir ailenin kızı olsaydım böyle olmayacaktı. Çok haklısınız.Çok sağol canm
Çok haklısın ve iyş ki varsınız ..Sonradan üzüleceğine şimdi üzül daha iyi.
İnan istenmeyen insan olmak çok zor ve bunu ilerleyen zamanlarda daha da acı çektirerek sana gösterecekler.
Anne babanın üzmeye kıyamadığını el oglu ve ailesi hiç çekinmeden bu da insan evladı demeden üzecekler
Şimdi sen düşün.
Evlenip boşanıp, çocukla aile evine dönmek mi ?
Baştan üzülüp sonradan unutmak mı ?
Onların kafasında bir aday var emin ol.Varlıklı bir ailenin kızı olsaydım böyle olmayacaktı. Çok haklısınız.Çok sağol canm
Çok mantıklı.. Değer görmedi sadece durumu açtı kabullenmelerini bekledi ters tepince de vazgeçti.Bu konuyu ikinci açışınız sanırım. Adam sizi yeterince sevmiyor olacak ki ailesini karşısına alamamış . Bu çok açık
Bn sordum onu kendisine yok öyke biri dedi olsa da ben istemem dedi ..Onların kafasında bir aday var emin ol.
O adayı da en kısa zamanda açıklarlar ogulcuklarına belki de biliyor sana söylemiyor.
Bu ailelerin çocuklarının hayatları genelde planlıdır.
İşin başına oglunu koyacaklar ve oglu da babasının bu durumu karşısında asla onlara karşı çıkmayacak
Onu bn de kaç kez dedim kendisine . Ailesine bahsetmiştim benim hissettiğim onu yemeğe çıkarırsan işine son veririm demiş olabilme ihtimalleri belki bu yüzden..
Çünkü annesi de beni görünce yüzünü ekşitip yokmuşum gibi davranıyordu. Bunun bana yansıttığı şu onların da onayı olsun onları onayı olmadan yemeğe çıkmanın da anlamı yok demesi.
Ne bilim arkadaşım . Bir an haline üzüldüm ama yazılanlar iyş geliyor güç alıyorum kendimi geri çekiyorum
Yani . Büyük bir ihtimalle ailesi başkasını istiyor siz seçenek bile değilsiniz üzülerek söylüyorumÇok mantıklı.. Değer görmedi sadece durumu açtı kabullenmelerini bekledi ters tepince de vazgeçti.
Yazmadı daha aramadı ailesine diretmedi daha fazla sanırım o da kabullenfi
Çok sağol canım..Gerçekler acıtır ..sonra acıtacağına bırak şimdi acıtsınBence kendinize üzülün, cocugun uzulunecek bir tarafi yok zira siz kendi kafanizda duygusal tahminler kuruyorsunuz devamli ama gercekler farkli gorunuyor. Kendi hayatiniza bakin olmaz o iş.
Ayrıldım . Sadece ona üzüldüğüm için yazdım.sız hala nıye ayrılmadınız kı cocuktan ?
uzuldugunuze degecek kısılere uzulunAyrıldım . Sadece ona üzüldüğüm için yazdım.
Haklısınız....uzuldugunuze degecek kısılere uzulun
uzuntunuze yazık bosa harcamayın
Başka yoruma gerek yokAnnesinin küçük bebesi o. Siz de ailesinin ona almadığı ama onun çok istediği bir oyuncak. Ailesi gözyaşlarına dayanamayıp alırsa iki oynayacak, hevesi körelecek atacak bi kenara. Annesi sizi alacak, tıkıştıracak oyuncak sepetine. Kirlendiğinizde makineye atacak, sepete kaldıracak. Aklına gelirseniz tekrar alacak eline küçük bebe sizi. Sert oldu biliyorum. Ama öyle. Yapacak bir şey yok.