staja gttim ama adamlar burda kalmana gerek yok ünv hazırlan dediler ama hile gibi orda durmıycam durdu gibi göstericekler ok anladın
off içim içimi yiyor ya:S
ya inan halimi görsen o akadar çok konuşmaya ihtiyacı var ki ünv giremiycem ne biliyim baktım onlar mühendis ne biliyim bir an onlar gibi olmak istedim ama güvenyok kendıme bilemiyorum artık bıktım herşeyden sıkan herşey üstüme gleiyor diyorum ya kabul olmazsa ya staj reddelirse bir sorun çıkarsa ya off evde de patlıyorum ailem dershanye ed vermiyor oks de kaybettim diye gözlerim doldu
daha kaç yaşındasın hayattan bıkmışsın resmen bir toparlan kendine gel bu ne olumsuzluk.
staj olayına gelince genelde naylon tabiri dediğimiz olay olur kimse staja gitmez ama yapmış gibi gözükülür bunda bir sorun olmaz rahat ol ilk yapan sen değilsin. ayrıca parada vermezler zaten staj için para veren yer çok nadir bulunur staj olayı öğrenciyi beleş kullanma olayıdır.
üniversite olayına gelelim bir de yaşın daha genç hazırlanırsın bir kez daha bunun için dersaneye gitmeye gerek yok azim denen şey varsa içinde başarırsın düzenli çalışmayla elde edemeyeceğin hiçbir şey yok. ayrıca artık internette çok güzel ders anlatan siteler var araştırırsan bulursun. ekstra dersane masrafına gerek yok.
şimdi kendini biraz toparla çık bu bunalım durumlarından yoksa kendini daha çok yıpratırsın şimdiden çalışmaya başla ki o özendiğin mühendislik mesleğine kavuş
Senin kafan karışık belli canım.
Ama bu şekilde doğru olanı bulman inkansız.Önce bi kendine gel, hatta kendine bugün izin ver mesela, çık dolaş,sevdiğin bişeyler yap bi toparlan, sonra da kendini derslerine ver.
Bu sene olmazsa seneye kazanırsın sıkma canını, ama önemli olan umudunu kaybetme..
Hiç kazanamazsan başka bi şekilde mutlu olmaya bak.
Bi de meslek lisesindesin sanırım, direk üni.ye geçiş hakkı yok muydu sizde?
eline sağlık yüreğine de çok teşekkür ederim baya ağladım şimi biraz rahatladım bilmiyorum aile olarak üstüme çok geliniyor ailem blki bira destek oslsaydı bu kadar üzülmezdi ama annem bile en küçkk şeyden ben le konuşöuyor babam desen ayrı bir alemde
ailene bir şey deme şuan bende o dönemlerden geçtim ve ailemi suçladım ama onlar daima iyiliğimizi istiyor daha sonra geçmişe düşünüp bakınca hak verdim onlara bana kızmalarına çünkü o dönem insan kendinde suç bulmaz hep aileyi suçlar. ailen iyi bir yerde eğitim al geleceğini kurtar diye bakıyor sakın pes etme canını sıkma