dogru olan ne kizlar? siz olsaniz ne yapardiniz?

Bende iki yıl sonra bitiriyorum universiteyi kpss hepimizin çilesi valla ben cogu ili yazmayı düşünüyorum şimdiden tek ile kalirsak ohooooo

Bana da yardım

Atanma ihtimalim çok düşük ama gözümü karartıp uzak yazamıyorum

Oğlum 5 yaşında ben atanıp adaylığım kalktığında birinci sınıfın ortası olur iyi ihtimal eş durumu vs ikinci sınıfta okul değiştirme fikri beni tereddüte düşürüyor

Bir de 10 yıl önce bu şehre geldim alıştım bir düzenim var kalkıp gitmek yeniden başlamak tedirgin ediyor

Bazen diyorum bu parayı özel sektörde de kazanırım ama 50 yaşımda işsiz kalsam ne yaparım

Ben de senin durumundaydım sonuç şu an istediğim yerdeyim.

Sessizce tercihlerini istediğin gibi yap. atanınca sakin bir şekilde karşılarına geçip durumu anlat. sen onların çocuğusun evet ama bir sene daha evde yanlarında olup o özel okula giderek her gün onlara lanet okuyacağına izin versinler gurbette hasretlerini çek kıymetlerini anla.

ben aynen öyle dedim. iyi ki demişim. ertesi gün babam uçak biletiyle gelmişti eve :) sakın üzülme sadece koruyucu davranmaya çalışıyorlar. sen içini ferah tut, duanı et, tercihini yap.

erkek çocuğunu göğsünü gere gere gönderir ama.sakın emeğini çöpe atma annen kendi tercihlerini yapabilir ancak seninkilere karisamaz sen 10 yasinda değilsin ilkokul secmiyor sana bu senin hayatin cok akli kaliyorsa seninde dedigin gibi gelsin madem bana sorarsan ona da gerek yok ayaklarinin üzerinde durabilirsin taviz verme

canım kadın başına ne işin var ailen varken, sen sahipsiz misin? annen senin kötülüğünü istemez. kadın başına zor olur ne yapacaksın başında ne aile ne de bir erkek. sana iş mi yok? arayana iş çok canım sen kendini koyverme ama.

annenle ters dusme ve gizli is yapma derim.. guzelce ikna yoluna git.. her şey iş, para, devlet kapisi degil hayatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…