ya kızlar kimse sevdiği adam için çaba harcamıyor mu?
herkes kestirip atmış.
genel olarak sebep neydi canım yani reddetmesinin sebebi?5 yıl sevdim ve açıldım bazı sebeblerle reddedildim..sonraki 3 yıl uğraştım bana uygun olmadığını söyleyen biri için neler neler yaptım yazsam roman olur hatta roman şeklinde fıkra olur....bu 8 yıl içinde hiç kimseyi tanımaya çalışmadım....ama kendimi de tasvip etmiyorumsevmiyorsa uğraşmayın cidden olmuyor belki kimseyi bulamaz son çare gelir bana falan diye düştüğüm günler oldu...8 yıl belki kimseyi tanımaya çalışmadığım için gerçekten adam olanı kaçırmış olabilirim..
genel olarak sebep neydi canım yani reddetmesinin sebebi?
saçmalık sanki kendisinin hiç ilişkisi olmamışsebeb midir bahane midir bilemiyorum ama hiç kimseyle sevgili olmamış birini istiyordu..benim ondan önce 2,5 yıl süren bir ilişkim olmuştu. :/
saçmalık sanki kendisinin hiç ilişkisi olmamış
gerçekten çok ilginçmiş. kaç yaşındaki bu adam.işin zor kısmı oydu keşke olsaydı..hiç ilişkisi olmamıştı hala da olmadı..
gerçekten çok ilginçmiş. kaç yaşındaki bu adam.
bu arada seni de azminden dolayı kutluyorum tatlım ya. elinden gelen herşeyi yapmışsın dile kolay 8 sene ne demek.
ben de böyleyim maalesef. ama ençok acı çeken sen oluyorsun.
ha bu arada seni bilmiyorum ama ben akıllanmadım
hala daha bugün itibariyle yaşadığım olay şu ki, benimle görüşmek isteyen adam sabahtan beri görüşelim diye ikna etmeye çalışıyor beni, ben ise tlf larını kapatıp cevap bile vermeyen adamı bugün görebilmek için yine gururumu ayaklar altına sermeye devam ediyorum. offfffff
tatlım benimle görüşmek isteyen o değil başka bir şahıs görüşmek için çabalıyor.ikimizde aynı yaştayız 27...valla bende akıllanmadımama eskisi kadar üzülmemeye ve gelen teklifleri çevirmemeye karar verdim.... hoş teklif falan da yok artık, yani çıkarsa geri çevirmicem :))
senin durumun daha iyi o seninle görüşmek için uğraşıyor en azından , bizde ben uğraşıyordum.....bence değerini bil..
peki sen neden istemiyorsun? ya da önceden denediniz de ne vazgeçirdi seni..?
kimseyi zoraki sevemeyeceğiniz gibi kimse de siz ilgileniyorsunuz,siz istiyorsunuz diye sizi sevemez. ikisinden birini seçmek yerine başka ufuklara yelken açın.merak ediyorum...
ilişki veya evlilikle ilgili eş seçimi yaparken ne kadar cesursunuz ya da nasıl olmalı bu konu tam karar veremiyorum. istediği kişi için mi uğraşmalı insan yoksa kendisini istediği birini mi sevmeye çalışmalı. sonuçta ikinsinde de çaba harcamak zorunda kalıyorsun.
yani diyelim ki hoşlandığınız biri var, birlikte olmayı çok seviyorsun ama maalesef ki o insan size bazı nedenlerden dolayı olmayacağını söylüyor. o kadar aşılmaz nedenler olmasa bile size karşı ilgisiz kendisi hiç aramıyor, siz ararsanız canı isterse açıyor falan.. böyle biri ama sizin yıllardır hoşlandığınız tek insan..
bir yandan da sizinle birlikte olmak isteyen, sizi beğenen ve arayıp soran insanlar da var. ama siz onlarla vakit geçirmek istemiyorsunuz çünkü hoşlanmıyorsunuz.
şimdi bu durumda kızlar hoşlandığınız adam için çaba sarferder misiniz? aramasa bile arayıp gönlünü kazanmaya mı çalışırsınız yoksa sizinle olmak isteyenlere mi ısınmaya çalışırsınız?
doğru olan nedir bilemiyorum
aşkta mantık aramayın. salt biri sizi istiyor diye de onunla olmayın ama hem kendinize hem ötekine bir şans verin. zaten diğerinden size hayır yok belli kiaslında biraz mantıklı biri olsaydım bu hallere hiç düşmezdim
ikisini de birak.. Allah'in izniyle karsilikli birbirini sevip mutlu olmak da var hayatta.. yalnizca sundugun iki secenek yok..merak ediyorum...
ilişki veya evlilikle ilgili eş seçimi yaparken ne kadar cesursunuz ya da nasıl olmalı bu konu tam karar veremiyorum. istediği kişi için mi uğraşmalı insan yoksa kendisini istediği birini mi sevmeye çalışmalı. sonuçta ikinsinde de çaba harcamak zorunda kalıyorsun.
yani diyelim ki hoşlandığınız biri var, birlikte olmayı çok seviyorsun ama maalesef ki o insan size bazı nedenlerden dolayı olmayacağını söylüyor. o kadar aşılmaz nedenler olmasa bile size karşı ilgisiz kendisi hiç aramıyor, siz ararsanız canı isterse açıyor falan.. böyle biri ama sizin yıllardır hoşlandığınız tek insan..
bir yandan da sizinle birlikte olmak isteyen, sizi beğenen ve arayıp soran insanlar da var. ama siz onlarla vakit geçirmek istemiyorsunuz çünkü hoşlanmıyorsunuz.
şimdi bu durumda kızlar hoşlandığınız adam için çaba sarferder misiniz? aramasa bile arayıp gönlünü kazanmaya mı çalışırsınız yoksa sizinle olmak isteyenlere mi ısınmaya çalışırsınız?
doğru olan nedir bilemiyorum
tatlım benimle görüşmek isteyen o değil başka bir şahıs görüşmek için çabalıyor.
ah o çabalasa zaten izin verir miyim koşa koşa giderim
bizde de sorun şu ki, o bana göre biraz rahat biri yani nasıl desem, yalnız yaşıyor ve benim evine falan gitmemi istiyor. ben ise muhafazakarım ve böyle şeyleri asla yapmam. dolayısıyla biz bu sebeplerle sürekli sorun yaşadığımız için o da artık sıkıldığını ve artık benimle görüşmek istemediğini söylüyor. soruna bakar mısın. tabii ki bencede bu senin dediğin gibi bahane. seven erkek bu sebeple bir bayandan asla vazgeçmez. ama herşeyin farkında olmama rağmen maalesef ki vazgeçemiyorum.
sğl canım. sana katılıyorum. sonuçta dediğin gibi cesaret gerektiren bir durum.tüh ya ben de dedim neden gurur yapıyoro zaman farklı hayatlarda aynı mantıksızlık içerisinde kalmışız..ama sen şu fırsatları geri çevirme bence, ben şuan o konuda pişmanım...
gerçekten bahane oluyor ama dünya yuvarlak, Allah büyük bir gün döner dolaşır karşına çıkar nasibinse bu süreçte sana değer verenleri değerlendirmeye almalısın..kaybettiğin hiç bir şey yok henüz, belli ki onunla olsaydın kendinden ödün verecektin...
konuna özet olarak sevdiğinden vazgeçmek kolay önemli ve zor olan onun için çabaladıktan sonra olup olmayacağına karar vermek ..çoğu kişinin gurursuzluk gördüğü bu kısım çok büyük cesaret isteyen bir durum.