• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğru mudur acaba ?

psasetuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
214
0
96
Sakarya
ben fen-edebiyat fakültesinde matematik okuyorum. her fen-edebiyat fakültesi öğrencisi gibi hangi mesleği yapacağım muallakta..banka,öğretmenlik,devlet daireleri vs...

üstelik seneye son sınıfım :) formasyon alabilirim ya da yüksek lisanas yapabilirim...bir de açık öğretimden iktisak,işletme kamu yöneyimi ya da muhasebe okuyabilirim.öss'ye girmediğim ama ben şöyle birşey duydum; 4yıllık okuyanlar yök'e belli bi miktar fazladan ödeyip,açık öğretim için kayıt yaptırabiliyorlarmış ? ne derece doğrudur emin olamadım ?

fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba:uhm:

ben fen-edebiyat fakültesinde matematik okuyorum. her fen-edebiyat fakültesi öğrencisi gibi hangi mesleği yapacağım muallakta..banka,öğretmenlik,devlet daireleri vs...

üstelik seneye son sınıfım :) formasyon alabilirim ya da yüksek lisanas yapabilirim...bir de açık öğretimden iktisak,işletme kamu yöneyimi ya da muhasebe okuyabilirim.öss'ye girmediğim ama ben şöyle birşey duydum; 4yıllık okuyanlar yök'e belli bi miktar fazladan ödeyip,açık öğretim için kayıt yaptırabiliyorlarmış ? ne derece doğrudur emin olamadım ?

fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba:uhm:

benim bir arkadaş kamu yönetimi okuyordu 2.üniversite hakkını kullandı aöf maliye de okuyor şimdi...

Canım sınava girmeden direkt açıköğretim 4 yıllık yada 2 yıllık herhangi bir bölüme kayıt yaptırabilirsin.Ayrıca harç olarak herkesle aynı ödersin.

cevaplarınız için tşk ederim :) açık öğretim kayıtları başladığında, açık öğretim bürolarından kaydımı yaptırabilirim o zaman :)

Back