• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru mu yaptım zarar eder miyim ?

Zarar eder miyim?

• Zarar edersin :(

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
Cumhuriyette az da olsa işçilik var Gram altında daha az sanırım çok düşünme sonuçta karlı çıkıcan. 10.8 faizle aylık 300 tl ile konut hesabı açtım bende çocuklarıma şimdiden bişeyler yapmak lazım Allah sağlık versin.

Sağolun cevap için ama aklıma bi soru daha takılıyor acaba gram altın daha mantıklıydı

Gram altın daha iyi olurmuş ama olsun.

Altın kısa vadede iniş çıkışlar yaşasa da uzun vadede her zaman kazandırır. Ben altına ilk yatırım yapmaya başladığımda sene 2011 idi ve altın 70 küsür lira idi. Sonra 80leri gördü, sonra 90lar. Şimdi ise malum.

Bugün alıp haftaya satmayacaksanız altın en mantıklı yatırım aracı.

Dün akşam bana hediye gelen çeyrek altınlardan birini başka bir yere göndermek için çıkardım. 1996 yılı üretimi, kimbilir kimden geldi, hangi mutfaktan kısılarak alındı yıllardır saklanıyor. Hiç şüpheniz olmasın, altın diğer para biirmleri gibi degildir. Az da olsa işçiliği tolere eder, keşke en başında alsaydınız. Ben tl de duran 55 bin lira için eşimi ikna edebilsemde keşke alsam size özendim.

Back
X