• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dogru gunleri mi degerlendirdik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Merhaba elimde bi adet ovulasyon testi vardi 13.gun yaptim şansa cift cizgiyi yakaladim. T c den daha koyuydu. 12.gun gece 14.gun hem sabah hem aksam ve 16.gunu aksam degerlendirdim. Bazen cift cizgi iki gun ust uste cikabiliylr yani belki 12-13 belki 13-14 cift cizgiydi yada sadece 13 pik 14 catlama idi bilemiyorum. Dogru gunleri mi degerlendirdim acaba. 14-16 gun arasinda 48 saat bos gecti malesef sansjm az midir sizce :( yarinda denemeli miyim

Koyu çizgiyi yakaladın mı değerlendir. Gerisi tahdiri ilahın dır...

Merhaba elimde bi adet ovulasyon testi vardi 13.gun yaptim şansa cift cizgiyi yakaladim. T c den daha koyuydu. 12.gun gece 14.gun hem sabah hem aksam ve 16.gunu aksam degerlendirdim. Bazen cift cizgi iki gun ust uste cikabiliylr yani belki 12-13 belki 13-14 cift cizgiydi yada sadece 13 pik 14 catlama idi bilemiyorum. Dogru gunleri mi degerlendirdim acaba. 14-16 gun arasinda 48 saat bos gecti malesef sansjm az midir sizce :KK43: yarinda denemeli miyim
Genelde iki gün pik olmaz nadirdir. Gereken zamanı değerlendirmişsiniz. Gebelik olmazsa 5nci dakikada fotoğraflayın Testlerinizi yorum yapmak daha kolay olur

Back