Doğuma Hazırlık doğru düzgün loğusa pijaması bulan var mıı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mhrmh

her canlı bir mucizeee
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
338
2
kızlar anadolu istanbulda anadolu yakasındayım.dün tüm kadıköyü dolaştım doğru düzgün bi pijama bulamadım...ya güllü dallı,incikli boncuklu şeyler var..hiç benim tarzım değil...hamıle hamıle sıcakta dolaştım boşuna...
chez elle diye bi marka var....alıp kullanan var mı..modelleri çok beğendim ama internetten sipariş vermek gerekio...denemeden görmeden sipariş vermek istemıyorum..bu ürünlerden alan var mı...

NHLTLG umarım okursun bunu...senin pijamaların da güzel..markası ne acaba...belki bu tarafda bulabilirim...

ben dagiden aldım .modern şeyler var cnm
ama gecelik aldım.pijama tavsiye etmem ama.kime sorduysam bana gecelik tavsiye etti

cnm kadıköyde sevil bebe die bi mağaza varmış,bende netten buldum.gecelikleri çok güzel bi bak istersen.

ay benimkinin markasını bilmiyırum ama çok hoş tek renk alt üst pijama kaliteli biiy izmitte pınar tektilden aldım eflatun rwengi
üstünede tek sabahlık uydurdum eflatunlu beyaz çiçekli filan çok şık oldu
ama dediğin gibi herşey güllü dallı ya kocakarı işi yada cok cocuksu

heleki uzun kollu ve altı uzun pijama istiyosan neredeyse hiç yok

ay benimkinin markasını bilmiyırum ama çok hoş tek renk alt üst pijama kaliteli biiy izmitte pınar tektilden aldım eflatun rwengi
üstünede tek sabahlık uydurdum eflatunlu beyaz çiçekli filan çok şık oldu
ama dediğin gibi herşey güllü dallı ya kocakarı işi yada cok cocuksu

heleki uzun kollu ve altı uzun pijama istiyosan neredeyse hiç yok

sezencim doğumum inşllh ekimde olacak.ayy ne güzel bak sen bulmuşsun,en azından içine sinmiş..dediğin gibi uzun kollu arıyorum ama bu mevsmde bulmak zor...ve annem doğum yapsa ancak o giyer o gecelikleri,hatta o da giymez
kaydirigubbakcemile3

ben dagiden aldım .modern şeyler var cnm
ama gecelik aldım.pijama tavsiye etmem ama.kime sorduysam bana gecelik tavsiye etti

nadyacım ben de senin gibi düşünüyorum.bi gecelik mutlaka alıcam ama bi takımda pijama almak istiyorum..yarın hemen dagiye bakayım..çok teşekkürler....bu fikir alışverişi süper oluo:emir_bebek:

Kızlar ben 2buçuk ay önce doğum yaptım,pijamayı alalı da baya oldu ama boynerden almıştım.orda modern pijamalar bulabilirsiniz.Birde şunu söylüycem ben sezaryenle doğum yaptım.Geceliğe hiç ihtiyacım olmadı.pijamayla rahat ettim.

eğer kadıköy tarafında varsa etki mağazası ve doremiyi önerebilirim. çok rahat buluyorsunuz hem pijama hem gecelik. ben birkaç çift aldım. :lepi:

kızlar anadolu istanbulda anadolu yakasındayım.dün tüm kadıköyü dolaştım doğru düzgün bi pijama bulamadım...ya güllü dallı,incikli boncuklu şeyler var..hiç benim tarzım değil...hamıle hamıle sıcakta dolaştım boşuna...
chez elle diye bi marka var....alıp kullanan var mı..modelleri çok beğendim ama internetten sipariş vermek gerekio...denemeden görmeden sipariş vermek istemıyorum..bu ürünlerden alan var mı...

NHLTLG umarım okursun bunu...senin pijamaların da güzel..markası ne acaba...belki bu tarafda bulabilirim...

:) canım tuğse tekstil benimkisi ben eminönü hürriyet çarşısından aldım ama firmanın irtibat adresi üsküdar olarak geçio burdan yazamıom ama googledan bi bak hemen çıkıo web sitesi :)

seni bulduğuma sevindim NHLTLG..hemen bakayım,çook teşekkürler...ya sana maşallah.herşeyini tamamlamışsın...

ayyyyy NHLTLG kış koleksiyonları da çok güzelmiş....bayıldım sabahlıklarına...iiki varsın..

:) canım tuğse tekstil benimkisi ben eminönü hürriyet çarşısından aldım ama firmanın irtibat adresi üsküdar olarak geçio burdan yazamıom ama googledan bi bak hemen çıkıo web sitesi :)

cumartesi eminönüne gidicem bu hürriyet çarşısı nerde oluyo mahmutpaşada yazıyo googdan bakdım ama belirleyici bi adresi vrmı

seni bulduğuma sevindim NHLTLG..hemen bakayım,çook teşekkürler...ya sana maşallah.herşeyini tamamlamışsın...

ayyyyy NHLTLG kış koleksiyonları da çok güzelmiş....bayıldım sabahlıklarına...iiki varsın..

saol canım benim.. sende iyiki varsın bizim hazırlıklar bitti gibi bu cumt. odamızda gelio inş. bi kaç parça şey kaldı :)) darısı başınıza :KK66:)

cumartesi eminönüne gidicem bu hürriyet çarşısı nerde oluyo mahmutpaşada yazıyo googdan bakdım ama belirleyici bi adresi vrmı

canım açık adres bilmiomda şöyle tarif edeyim bu mahmutpaşa yokuşu var meşhur kürkçühan felan var orda aynı yerden devam edion biraz daha yukarıda sağda.. çok bilinen bi yer canım hangi esnafa sorsan gösterirler.. hanın neredeyse tamamında sabahlık gecelik var aldığım mağaza 1.katta sol tarafta küçük köşe bi mağaza yanında hemen wc ye çıkan merdiven vardı.. sıkı pazarlık yaparsan güzel ind. yapar bana 60a bıraktı en son CADIARZU haaa unutmadan hanın 2.katından (arka kapı) çıkarsan könek çamaşırlarını göreceksin emzirme sütyeni ve iç çamaşırlarını iyi fiyata alablirsin :KK66:

nacizhane tavsiye cumt.çok kalabalık olur erken saatte gitmeni tavsiye edicem bi gitmişken havuzluhana uğramayı unutma kaydirigubbakcemile5

bende tuğse tekstilin pijamasını aldım çok şirin saç bandı da var gerçi ben mavi istemiştim ama pembesini buldum olsun artık

X