- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Valla lavantacığım senin mutlu olmanı canı gönülden istiyorum. Sempatim var sana23 yasinda tanistik.. buyuk bi askla evlendik.. 24'te bosandim, husran
simdi 25'im, gokyuzunde yalniz gezen yildizlar mod
1 kere Yakınca alışıyorsunalemsinMata Hari 'um yaw
21 yaşımda üniversitede rastlaştık, 6 sene çıktık, 13 yıldır evliyiz, bizim de 2 miniğimiz var
biz de ayrılıklar, büyük kavgalar yaşadık, ama bizim de sevgimiz hiç bitmedi, Allah'a şükürler olsun.
bana kına yaktıran yok çünkü kınayı çok sevmeme rağmen geline kına yakmayı bilmiyorum walla
canim cok tesekkur ederim,ben de sana karsi bos degilimValla lavantacığım senin mutlu olmanı canı gönülden istiyorum. Sempatim var sana
Bunun için kocaya ihtiyacın yok tabi ama Allah karşına bir Ömür mutlu olacağın birini çıkarsın inşallah.
İyiydi kız deme öyleBi okudum da acayip kıroya bağlamışım he
Yoh yoh buluntu o buluntu
Benim ilişkimde romantikti bilirsincanim cok tesekkur ederim, bi evlilik olacaksa kaderimde varsa dilerim en guzel sekliyle olur, hakkimda hayirli olana gonlum isinir..
kardesim bugun durduk yere bi soru sordu, kucuklukten beri en buyuk hayalin neydi dedi.. pat diye cevap verdim.. 'aşk'hakikaten de kucuklukten beri nedense yesilcam tarzi bi aşk hayalim vardi.. oyle sapsal bi romantikligim de hic yoktur.. ama bilincaltinda var demekki az biraz
oyle romantiklik onlarin olsun kuzucuk yaa, sen kendin gibi sevimli bi insanla olmalisin, seyirlik degil omurlukBenim ilişkimde romantikti bilirsin
Seni yerim bakoyle romantiklik onlarin olsun kuzucuk yaa, sen kendin gibi sevimli bi insanla olmalisin, seyirlik degil omurluk
Az önce bir konuda yorumunu gördüm yazacaktım ama konuyu baltalamayayım dedim.14 yaşında ... O beni buldu :))
icim acidi birden.. nicin ayrildiniz?Valla aski ilk tattigimda baya filmlerdeki gibi asik olmustum. Daha onu gormeden fotografindan etkilenmistim. Yuz yuze gorusmedigimiz halde o zamanlar msn vardi, sabaha kadar konusurduk. Bildigin basimda kavak yelleri. Aska dair insan ne hissediyorsa hissettim o zamanlar. Karsilastigimiz zamanda elim ayagima dolasmisti. Sinemaya gitmistik ben butun bir film boyunca onu izlemistim, filmin sonunda nasil buldun deyince kem kum ettiydim, e filme dikkat etmemistim ki :)))
31 yasindayim, aklima geldikce gulumserim. 8 yillik olay. Asik olmak guzel sey. Ama artik bu sekilde asik olabilecegimi dusunmuyorum. Insan bir kere mi asik oluyor gercekten bilemiyorum. Artik buna inanmis kabullenmis gibiyim. Su an hayatimda birisi var yok gibi. O kisiden sicaklik alamiyorum ama yine de gorusmeye devam ediyorum belki alisirim, belki ilerde severim diye. Ne elim ayagima dolasiyor, ne de icim kipir kipir oluyor. Bu yastan sonra ask beni teget gecmis diyorum artik. Evlensem de ask evliligi olmayacak galiba...Hep hayallerim vardi, cok asik olup sevip evlenmeyi duslerdim. Maalesef hayal olarak kaldilar..
icim acidi birden.. nicin ayrildiniz?
Kamera aç.msn var mi
gercekten aci..ilk aşkımı aynen böyle yaşamıştım o kadar uzun sürmesede,söz sonuç olarak aldatılıp terkedilmiştim ama şu bir yıla kadar hala aklımdaydı ağlardım.şimdi düşünmüyorum,düşünmemek en doğrusu.sevgiyi saygıyı buldum ama o zaman daha farklı heyecan olmuştu sanki.boyu posu devrilsin 7 yıl ağlattı benineyse ki hayırlısı buymuş bakış açımız farklıydı şuan görüyorum bunu ama çok kötü bir şey
yollarin_asi_chocuguKamera aç.
Kreyzimafin@ hatmeylll hahahahah
icim acidi birden.. nicin ayrildiniz?
niye gecmis olsun ki? o o doneme aitti, simdi baska bi sen var..Nasil desem, turk degildi ama ayni dinden bile degildik. Herseyin farkinda olmama ragmen, sonunun olmadigini bile bile asik olmayi, kapilmayi aslinda bir nevi aci cekmeyi tercih ettim. Hayatimda ilk defa mantigimi degil de kalbimi dinledigim zamandi. Sonu olmadigi icinde ayrilmamiz gerekti. Karsilikli bitirdik, ayrildik..Deger miydi? Bence degerdi, hic pisman olmadim :)) Ahh ask, ask guzeldi, asik olmak guzeldi..Ama artik gecmis bizden.
Konu sahibi insallah aski bulursun diyorum :)