doğru aşkı ne zaman buldunuz?

MissCherryBlossom bunu sormam seni üzerse özür dilerim şimdiden
ama ara ara denk geliyorum senin bu ex-öküz'le ilgili yazdıklarına
bu kadar aşıktınız...neden ayrıldınız?

MissCherryBlossom bunu sormam seni üzerse özür dilerim şimdiden
ama ara ara denk geliyorum senin bu ex-öküz'le ilgili yazdıklarına
bu kadar aşıktınız...neden ayrıldınız?

Insanlar da merak ediyor, konu ac diyen cok ama icimden gelmiyor, soyleyecek bir seyim yok.

Zayif karakter diyeyim kisaca, burdaki kv gorumce benzeri, istersen ozelden yazayim. Zaten benim icimdeki heves de gecti, aradi birkac kez ama yaptiklariyla hem askimizi, hem de benim icimdeki bir seyleri oldurdu. Duygusuz, soguk bir insan oldum , ben boyle biri olmak istemezdim.

En son aradiginda telefonda agladi olesiye mutsuzum diye , ben de geber beter ol dedim. Ben mi sana yedigin haltlari ye dedim abicim, hem kendi hayatini hem benimkini b.k ettin sonra da agliyorsu bu nasil is dedim........her seyi kendin yaptin, su gunku hayatlarimiz senin kararlarin dedim. Sonra da bu daha baslangic, cehennem ateslerinde yanacaksin dedim. Iyi ki demisim, icim sogudu.

Ben sevmiyorum artik nefret ediyorum, karakterimi, ruhumu oldurdu, insanligimi elimden aldi. Cherry'yi katletti. Kendisi de cehennemde yanar umarim benden goturdukleri icin.

Son düzenleme:
Tamamen hazirliksiz yakalandim. Tam is guc fln derken birden tanistik. O cok baska sehirde ben baska sehirde ama kader bu nerde ne zaman hic belli olmaz. Cok mutluyum sükür 1 sene tanisma falan sonra nikahi basti hic söz nisan olmadan. Simdide bebisimiz guzel kizimizi bekliyoruz

canım ya şu yazdıkların içimi acıttı inan, özellikle de sende yarattığı değişimler...
evet maalesef bazı olaylar insanın yapısını değiştiriyor...
konuşmak istemediğin bir konuda tabi ki bana yaz demem, ama biriyle dertleşmek istersen seve seve dinlerim de paylaşırım da...
çok klasik olacak ama, umarım seni çok mutlu edecek, "seni geri getirecek" biriyle karşılaşır ve çok mutlu olursun

Ne güzel anlatmışsın sen öyle dayanamadım alıntıladım Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım
Konuya gelincede gercek askı buldummu bilmiyorum ama daha önce yaşamadığım birçok güzel duyguyu bir arada yasıyorum ve kafamda hic bir soru işareti yok sevgilimle ilgili. Tabi zaman ne gösterir bilemem. Ilk görüşte anlıyorsun o senin kaderin falan diyollaa bazıları ama ben öyle seylere inanmam, öyle olsa şimdiki sevgilimle 3 senedir çıkıyor olacaktık adam 2 sene hep yoluma çıkmış hic görmedim

17 Yaşında buldum aşkımı. 7 yıllık beraberlikten sonra evlendik. 7 Yıldır da evliyiz. 2 miniğimiz var ve Allah'a Şükürler olsun hiç pişman olmadım evlendiğime.

Ayrılıklar da yaşadık (sevgiliyken) büyük kavgalar da. Ama sevgimiz hiç bitmedi. Kuzenlerim kınalarını bana yaktırıyorlar şimdi

Kısmet. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Mezun olmama 3 ay kala yıllardır hiç denk gelmediğimiz ki küçük bir Kantin imiz vardı, tanıştık. O andan sonra hiç ayrılmadık. Yazın hemen isteme oldu. O mezun olunca baharda evlendik. En büyük özelliği iletişimi çok kuvvetli olması. Dertlerimi uzun uzun dinler.

Bana yazar mısın cherry? Rica etsem anlatır mısın?

Senden de bekliyoruz muzurum. Dökül bakalım

alemsin Mata Hari 'um yaw
21 yaşımda üniversitede rastlaştık, 6 sene çıktık, 13 yıldır evliyiz, bizim de 2 miniğimiz var
biz de ayrılıklar, büyük kavgalar yaşadık, ama bizim de sevgimiz hiç bitmedi, Allah'a şükürler olsun.
bana kına yaktıran yok çünkü kınayı çok sevmeme rağmen geline kına yakmayı bilmiyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…