- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benim aile hekimim yazdi cipralex diye bı ilaç. Sanırım hafif bı ilaç olduğu için yazabiliyor. Bı de gece için verdi şuan adını hatirlamiyorumHadi ya psikoloğa mı gidiyorsun psikiyatriste mi
Malesef psikoloğa verecek param yok
İyi niyetle ve yardımcı olmak adına bile olsa ilaç adı paylaşmamakta fayda var.Benim aile hekimim yazdi cipralex diye bı ilaç. Sanırım hafif bı ilaç olduğu için yazabiliyor. Bı de gece için verdi şuan adını hatirlamiyorum
Reçetesiz satılmıyodur diye düşündüm. Satiliyosa da aman sakın alma kafana göre tereliyeİyi niyetle ve yardımcı olmak adına bile olsa ilaç adı paylaşmamakta fayda var.
Yorumu okuyan genç , çaresiz veya tecrübesiz insanlar 'bana da iyi gelir' düşüncesi ile ilacı almaya, tanıdık bir doktora yazdırmaya kalkabilir.
Psikiyatrik ilaçlar konusunda dikkatli olmak lazım.
Geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
Uzmanlığı PDR olan ve konularınıza göz atmış biri olarak öncelikle uzman bir psikoloğa veya psikolojik danışmana başvurmanızı öneririm.Bana çok önerilerde bulunanlar oldu git diye gerçek hayattada sadece biri öneride bulundu kızıda eşinin ailesinden yaşanan sorunlardan dolayı gidiyormuş.Baktımda şuan devlet hastanesinde iki tane bayan psikiyatrist varmış onlardan birine randevu almayı düşünüyorum pazartesiye...Gidince ne olacak onu merak ediyorum psikiyatrist var mı hiç burada baştan sona yaşadığım şeyleri anlatmaya gerçekten dayanamam ağlamaktan anlatamam biliyorum.İlaç versin istiyorum verir değil mi?
Devlet hastanelerinde psikoloğda var randevu sisteminde gözükmez psikiyatri yönlendirir psikoloğa gitmek istediğinizi söyleyin.Malesef psikoloğa verecek param yok
devlette olay psikyatrdan ilaç tedavisi düzelmezse psikoloğa yönlendirme şeklinde ilerliyormuş.
bana sorsan kulağını tersten tutmak. saçmalık.
sen seni psikoloğa sevk etmesi için ısrar belki eder.
Astoria bu şekil dimi?
Yok ilaç kullanmaya karşı değilim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?