- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bana çok önerilerde bulunanlar oldu git diye gerçek hayattada sadece biri öneride bulundu kızıda eşinin ailesinden yaşanan sorunlardan dolayı gidiyormuş.Baktımda şuan devlet hastanesinde iki tane bayan psikiyatrist varmış onlardan birine randevu almayı düşünüyorum pazartesiye...Gidince ne olacak onu merak ediyorum psikiyatrist var mı hiç burada baştan sona yaşadığım şeyleri anlatmaya gerçekten dayanamam ağlamaktan anlatamam biliyorum.İlaç versin istiyorum verir değil mi?
Ellerim şuan titriyor biliyor musun bu meseleler olunca daha fena titriyorTereliye git mutlaka iyi dr a gercekten 10 yil.sonra elleri titreyerek.konusan agresif ruh hastasi olacaksin kendine yazik etme
Sana takma diyince bizi dusman goruyorsun birak akisina hayyati beklentini dusurEllerim şuan titriyor biliyor musun bu meseleler olunca daha fena titriyor
Kimseyi düşman gördüğüm yok ki buradaki yorumları bugün taksam yarın unutuyorum yaniSana takma diyince bizi dusman goruyorsun birak akisina hayyati beklentini dusur
5 dk suren var.Öyo olur mu ya o zaman gitmemin ne anlamı var ki?
Yok ilaç kullanmaya karşı değilim zatenSenin konularını okuyorum bence doğru karar vermişsin sana psikoterapi yapan bir psikiyatri öneririm yani hem seninle konuşacak hem ilaca ihtiyacın olduğunu düşünürse ilaç ta yazacak hepimizin ruhu yorulup etkilenebiliriz ilaca karşı önyargılı olma çok hafif birşey verir olumlu düşünmeye sevkedebilir nasıl başımız ağrıyor ilaç içiyoruz bazen ruhumuz da yorulup ilaç içebiliriz bu delilik belirtisi değildir
Nefret etmiyorum sadece kırgınımmm...Kisaca doktora de ki;
Kv ve gorumcemlerden nefret ediyorum
Yaptiklarini unutamiyorum
Surekli yaptiklari aklimda
Olanlari unutmak ve onlari takmamak istiyorim..de
Gerisini doktor halleder
Nefret etmiyorum sadece kırgınımmm...
Devlette de var psikologMalesef psikoloğa verecek param yok
Başka uğraşlarım zaten var ben bir konu açınca 3-5 gün yorum yapılıyor cevap vermesem neden konu açtın o zaman deniliyor umursamamayı unutamasamda onları takmayıp hayatıma bakmayı öğreneceğim inşallah birgünTereliyecim ne kadar güzel bi karar vermişsin, bu bi başlangıç olsun. Ama bak bizde seni dinleyip, analiz edip, yorum yapıyoruz. Bizide dinle. Kafana takma, başka uğraşlar bul, hayatını temize çek. Zor ama imkansız değil
Benim istediğim şey duyduğum şeyleri umursamayıp hayatıma bakmak onlarla iyi olmak falan değil derdim yaptıklarına artık sadece gülüp geçmek istiyorum eve gelip kendimi ve eşimi üzmek istemiyorumGerçekten hasta hissediyorsan kendini git ama tavsiye etmiyorum. Bir seansta olsa psikoloğa git , o seni yönlendirir eğer ilk etapta psikiyatristlik bir durum görürse.
Sadece iyi değilsin diye ilaç kullanmaya başlarsan felç olur hayatın. Illaca başlamak , vücudun adapte olması bir dert bırakması bir dert.
Hayatına bakmayı öğrendiğinde oh be dünya varmış diyeceksin emin ol. Lütden uğraşların nelerse onlara adapte ol, ek olarak kitap okumayı artır. Boşver ya canından daha mı kıymetli kv görümce. Ne haliniz varsa görün de salla gitsinBaşka uğraşlarım zaten var ben bir konu açınca 3-5 gün yorum yapılıyor cevap vermesem neden konu açtın o zaman deniliyor umursamamayı unutamasamda onları takmayıp hayatıma bakmayı öğreneceğim inşallah birgün
Hadi ya psikoloğa mı gidiyorsun psikiyatriste miKafan rahatlar git bacım. Ben de bıkac gündür ilaca başladım. Olaylar uzerimden öylece geçip gidiyor hissizlestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?