- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Öyo olur mu ya o zaman gitmemin ne anlamı var ki?Devlet hastenesinin psikiyatristi sizi zaten baştan sona dinlemez.
5 dk.dır muayene süreniz, ilacı yazar gönderir...
5 dakikada neyi anlayıp neye ilaç verecek bende onu anlamadım?Eğer ilaç almanızı gerektirecek bir durum varsa verir. Şikayetlerinize göre yani.
Malesef psikoloğa verecek param yokPsikolog düsünseniz daha iyi sanirim.
Öyo olur mu ya o zaman gitmemin ne anlamı var ki?
Eğer yaşadığınız durumlardan bahsetmek için düşünüyorsanız bir psikologla görüşmek daha iyi olur. Zaten ilaca ihtiyacınız olduğunu düşünürse o sizi psikiyatriste yönlendirir.5 dakikada neyi anlayıp neye ilaç verecek bende onu anlamadım?
Malesef psikoloğa verecek param yok
5 dakika çok az ama yine yarım saat falan konuşuruz sandımE zaten anlatmak istemiyorum, ilaç versin diyordun. Öyle oluyor zaten diyorum, ne anlamı var diyorsun şimdi de.
Git ve gör o zaman...
Konuşmak istiyorsan psikoloğa gideceksin. Ya da psikoterapi yapan bir psikiyatri doktoruna...
Ücretsiz diyeNeden bayan psikiyatrist ?
5 dakika çok az ama yine yarım saat falan konuşuruz sandım
Yok istanbulda değilim ama bakayım belki bizim belediyeninde vardırİstanbuldaysan İBB’nin ücretsiz psikolog hizmeti var.
Canim sansini dene bence tabii ki ama devlette pek iyi gecmiyor ve sira cok oldugu icin fazla dinlemiyorlar. Ama doktoruna bagli. Bide bence hemen ilac yazmamasini söyleyin ve her gittiginizde biraz anlatin derdinizi.Malesef psikoloğa verecek param yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?