• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru adres psikiyatrist mi şimdi?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Bana çok önerilerde bulunanlar oldu git diye gerçek hayattada sadece biri öneride bulundu kızıda eşinin ailesinden yaşanan sorunlardan dolayı gidiyormuş.Baktımda şuan devlet hastanesinde iki tane bayan psikiyatrist varmış onlardan birine randevu almayı düşünüyorum pazartesiye...Gidince ne olacak onu merak ediyorum psikiyatrist var mı hiç burada baştan sona yaşadığım şeyleri anlatmaya gerçekten dayanamam ağlamaktan anlatamam biliyorum.İlaç versin istiyorum verir değil mi?

Öyo olur mu ya o zaman gitmemin ne anlamı var ki?

E zaten anlatmak istemiyorum, ilaç versin diyordun. Öyle oluyor zaten diyorum, ne anlamı var diyorsun şimdi de.

Git ve gör o zaman...

Konuşmak istiyorsan psikoloğa gideceksin. Ya da psikoterapi yapan bir psikiyatri doktoruna...

5 dakikada neyi anlayıp neye ilaç verecek bende onu anlamadım?
Eğer yaşadığınız durumlardan bahsetmek için düşünüyorsanız bir psikologla görüşmek daha iyi olur. Zaten ilaca ihtiyacınız olduğunu düşünürse o sizi psikiyatriste yönlendirir.

Bence psikolog daha iyi. Konusarak asarsiniz. Ilac kullanmak istiyorsanoz da psikiyatrdan alabilirsiniz. Ama psikolog randevularinoza da devam edersiniz.

E zaten anlatmak istemiyorum, ilaç versin diyordun. Öyle oluyor zaten diyorum, ne anlamı var diyorsun şimdi de.

Git ve gör o zaman...

Konuşmak istiyorsan psikoloğa gideceksin. Ya da psikoterapi yapan bir psikiyatri doktoruna...
5 dakika çok az ama yine yarım saat falan konuşuruz sandım

Tereliye git mutlaka iyi dr a gercekten 10 yil.sonra elleri titreyerek.konusan agresif ruh hastasi olacaksin kendine yazik etme

Devlet hastanelerinde de psikolog oluyor. Belki küçük yerlerde yoktur. Bulunduğunuz yerin devlet hastanesini araştırın psikologu var mı?

Ben devlet hastanesi psikiyatrina gittim, çok da memnun kaldım. İlaçlarımi içince problemim kayboldu şükür.
Ama sizin psikiyatrlik bir probliniz yok bence. Sizin psikoloğu ihtiyacınız var. Belediyelerin ücretsiz psikologları var. Onları deneyin derim

Back