• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğmdn sonra

skryeufk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
142
49
13
Ne yapacagım yaa lavaboya çıkamıyoruö kızlar affedrssiz kabızlık sorunum var iki ay oldu doğm yapalı ama kabızlıgıö hala devam ve canım cok yanıyor ilişide bile ağrı yapıyor çok sıkıntıdaym ne yapabilirim dr hangi bölüme gitmeliyim acaba ve dr halledecegi bir durummu geçer geçer deil geçmiyor sıkıntım büyüyor ve agrım büyüyor yara ya :( :(

Geçmiş olsun aynısı bende de olmuştu hatta kanama olmuştu.
Bol bol su için ve kayısı tüketin. Ayrıca çorba ve sulu yemekler, salata falan iyi oluyor.
Ama çok rahatsızsanız doktora görünün tabiki.

Geçmiş olsun aynısı bende de olmuştu hatta kanama olmuştu.
Bol bol su için ve kayısı tüketin. Ayrıca çorba ve sulu yemekler, salata falan iyi oluyor.
Ama çok rahatsızsanız doktora görünün tabiki.
Bol bol su içiyorum ama normal durumda bile canım acıyor dikişlerden mi acaba bilemiyorum acık yara gibi

Canim hergun duzenli gun kurusu kayisi tavsiye ederim...
Birde muz....
Ben kabizlik nedir bilmedim hic cok sukur...Umarim yararini gorursunuz...

Zeytin yağı için, bir yemek kaşığı en azından günde.. Bir de hindistan cevizi yağı iyi geliyor. Eczanelerde 5 lira falan.. Tuvalete girdiğiniz zamanlarda birkaç damla sürebilirsiniz.

Zeytinyagi ve kuru kayisi ..

Ikiside cok iyi geliyor. Ama tabii cok vahim bi durumdaysan muhakkak doktora git ilk once..

Muz kabızlık yapar yemeyin.
Kayısı kurusu zeytinyağı iyi geliyor.
Zorlama nedeniyle basur meydana gelmiş ve acıyor olabilir. Çok zorlamayın çünkü bağırsak yırtılması vs olabiliyormuş.
Bir uzmana görünseniz çok iyi olur. Dahiliyeye gideceksiniz bölüm olarak.

Bendede olmustu , evime gelen hemsireye durunu anlatim bana bi toz ilac verdi suya karistirip ictim hic bir sorun kalmadi..

Muz kabızlık yapar yemeyin.
Kayısı kurusu zeytinyağı iyi geliyor.
Zorlama nedeniyle basur meydana gelmiş ve acıyor olabilir. Çok zorlamayın çünkü bağırsak yırtılması vs olabiliyormuş.
Bir uzmana görünseniz çok iyi olur. Dahiliyeye gideceksiniz bölüm olarak.
Tesekkrler canm

kuru kayisi ho$afi yap iç, sut de yapar hem
ilacini al, ilaç olmadan duzelmezsin bosuna çekiyorsun

daflon tablet ( hemoroid damar sorunu, bu ilaçda damarlarla ilgili biseymi$ tam açilimini bilmiyorum)
proctolog fitil yada krem alacaksin ( ben fitil i tercih ediyorum krem acitiyor uygularken )

kabiz olmamalisin kesinlinleee
çok zor durumda kalirsan sicak suya otur, gerkeiyorsa wc ihtiyaci içinde otur sicak suya, baya rahatlatir
ben bi ara gunde 3-4 kere dusa giriyordum bu yuzden
oglum 8.5 aylik yava syavas duzeldim ama kabiz olayim hmn geri baslayaack gibi oluyor acima kanama basliyor yava yavasq
geçmis olsun

kuru kayisi ho$afi yap iç, sut de yapar hem
ilacini al, ilaç olmadan duzelmezsin bosuna çekiyorsun

daflon tablet ( hemoroid damar sorunu, bu ilaçda damarlarla ilgili biseymi$ tam açilimini bilmiyorum)
proctolog fitil yada krem alacaksin ( ben fitil i tercih ediyorum krem acitiyor uygularken )

kabiz olmamalisin kesinlinleee
çok zor durumda kalirsan sicak suya otur, gerkeiyorsa wc ihtiyaci içinde otur sicak suya, baya rahatlatir
ben bi ara gunde 3-4 kere dusa giriyordum bu yuzden
oglum 8.5 aylik yava syavas duzeldim ama kabiz olayim hmn geri baslayaack gibi oluyor acima kanama basliyor yava yavasq
geçmis olsun
Tesekkrler

Back