doğmda kanama hakkında bilgili arkadaşlar!!

kardelen35cim neden bunları düşünüyosun ki...böyle şeyleri aklına getirme.olumlu düşün olumlu olsun herşey..sorunun cevabını bilmiyorum.doğumdan sonra kanamayı soruyorsan doktora gidilmeli..doğumdaki kanamayı doktor durdurur ama herşeyde biraz risk vardır tabiki..

ewet herşey de biraz risk vardr ama korkuomm işte bile bile

Canim doğumda kanamayi durduramama riski de var tansiyon yükselmesi de var yani doğumda olumler genelde bu iki sebepten oluyor ama her işte bi risk vardir
. Ben hamişken tansiyonum hep düşüktü bende senin gibi aklima taktim hadi kanamadan olursem hadi tansiyonum yükselirse bişiy olursa diye. Sürkli düşük olan tansiyonum stresten yükseldi. 2 3 hafta düşüremedik ki risk oluştu nerdeyse baktim olacak gibi değil dedim herşey olacağina varir stres etmedim kendi kendine eski halini aldi ki çok şükür bi sorunda olmadi herşeyin hayirlisini iyisini düşün ok

saol canm dr mla konştm bu konuyu sezeryanda herşey bizim elimizin altında dedi.. yani sonçta mutlaka bunu onleyebilecekleri bir yol vardr... ama ALLAH m ii şeler yazsn herşey ALLAH mn izniyle gsl olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…