- 16 Mayıs 2020
- 14
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi praskovka555
Merhaba
, doğmamış ve doğmuş kızlarınızın isimlerini söyleyebilirmisiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyun oynarken aferin yazıp duruyorduUfukta bişey yok, yani anne de değilim. Amma nedense hep kız isimleri seçiyorum))) Güzel fikirler çıkar burdan
Narin, Farah düşünüyodum. Bide çocukken kızım olursa adını Kumru koyarım derdim![]()
ÖyküNaz ❤Merhaba, doğmamış ve doğmuş kızlarınızın isimlerini söyleyebilirmisiniz?
![]()
Ahahahah daha nişanlı bile değilim ama çok tatliş bi sevgilişim var ve her tatlı çift gibi biz de hayal kurduk veeee kiz cocugumuz olursa eylul adini koyariz dedik❤❤❤❤Merhaba, doğmamış ve doğmuş kızlarınızın isimlerini söyleyebilirmisiniz?
![]()
Eylül Azra diyenler var bu araAhahahah daha nişanlı bile değilim ama çok tatliş bi sevgilişim var ve her tatlı çift gibi biz de hayal kurduk veeee kiz cocugumuz olursa eylul adini koyariz dedik❤❤❤❤
Yaaa azraya gerek yok ne oyle iki isim berkecan su gibiEylül Azra diyenler var bu ara
Aslında sen yegenimin sevgilisi olabilir misin diye yem atmıştım Eylül azrayi.Yaaa azraya gerek yok ne oyle iki isim berkecan su gibieylül nelerine yetmiyor yahu
Ahahahah yengenin sevgilisi çok testesteron koktuAslında sen yegenimin sevgilisi olabilir misin diye yem atmıştım Eylül azrayi.
Onlar istiyo çünkü![]()
Yengenin sevgilisi olsa yenge evli bi insan olmus olur, ama sen poncik minik oldugun icin affediyorum, cunku orda yeğen yazıyor yenge değilAhahahah yengenin sevgilisi çok testesteron koktuoysa ben küçük ponçik bir kızım
![]()