Bebek İkinci El dogmamis kiz bebegimiz icin cicili bicili uygun fiyata kiyafetler ariyorum. 0-6 ay

lladyybugg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
337
25
38
34
İstanbul
Bayanlar temiz az kullanilmis guzel suslu puslu kiyafet bandaj sapka ne lazimsa iste uygun fiyata begendigimi almayi düşünüyorum toplam suanlik hemen 100 tl lik bir alisveris yapabilirim o yuzden en guzel kıyafetleri ekleyin lutfen.guzel kulotlu coraplar alinir pelus battaniye falan yani suan benim aklima gelmeyen fakat yeni dogan bir bebegin ihtitaci olan hersey. Hastane cikisimiz 6 adet var o yuzden ucuz ve guzel olursa alirum tulum alirim ama uyku tulumumuz yok resimleri bekliyorum

Pek cicili bicili olmasa da kaliteli kumaşlı markalı kıyafetler var uyguna veririm 0-9 ay
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=720196

sadece kıyafet mi arıyorsunuz? bende kullanılmamış bel desteği ve yan yatış yastığı var?

hayır canım değil 0-6 yazmışsın ya ben de karışık ekledim. beğendiklerini sor.

0-3 ay 3lü tulumlar çok güzel mothercare yumuşacık.
beyaz tulumlardan biri yenidoğan mothercare 1-2 kez giyildi
diğeri 3-6 ay hiç giyilmedi 3lü paketten artmıştı.

2li bodyler hiç giyilmedi yakası ve kolu renkli olanlar onlar 0-3 ay.

diğerleri de 3-6 6-9 çoğunluk 3-6

1-2-5-6_11-14-15 ve ssondaki kac aykik olduklarini flve fiyatlarini yazarsaniz size zahmet hangilerini alcagimi soleyeyim eklemek iatediginiz baska foto varsa hepsini birden almak daha ii olur eger elinizde baska urun varsa

Suan bu soyleddiginiz ne inanin bilmiyorum ihtiyqc duyarmiyim onuda bilmiyorum c

yan yatma yastığı Bebeklerin uyku pozisyonlarını korumaları için idealdir.
Hafif, pratik ve kolayca taşınabilen yastık her türlü yatak, bebek arabası ve uyku sepetinde kullanılabilir.

Yenidoğan bebeklerin belini korumak amaçlı kullanılıyor,kucağına alınca belini korumak ve sıcak tutmak için kullanılıyor

Bunları almakta geç kaldığım için kullanamadım.ikisini 12.5 dan veririm, ayrıca manuel göğüs pompası da var.

Son düzenleme:

Anladım sagolun gerek duycagimi sanmıyorum

Bendede bunlar var çoğu kullanılmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

-
1-2-5-6_11-14-15 ve ssondaki kac aykik olduklarini flve fiyatlarini yazarsaniz size zahmet hangilerini alcagimi soleyeyim eklemek iatediginiz baska foto varsa hepsini birden almak daha ii olur eger elinizde baska urun varsa

1 no şortlu tulum fuşya renk Lcw 3-6 ay
2 no şortlu tulum ikili tane Lcw 6-9 ay (5 aylıkkken giydirmiştim,kızım mart doğumlu Ankarada yaşıyoruz. 6-9 arası kışa geliyor)
5 no üçlü tulum mothercare 0-3 ay
6 no yeşil alt 3-6 ay poposu resimli :)
11 no şortlar hediye geldi Lcw 6-9 ay dediğim gibi soğuklara denk gelince sıfır kaldı elimde
15 no mavi elbiseyi sordun sanırım 6-9 ay Lcw bayram için almıştım 2 gün giydi bunun da kalıbı çok büyük değil
sondaki sarı mont çift taraflı bir tarafı polar çok güzel ben 9aya kadar her hastaneye kontrole gidişte giydirmiştim. şapkası ördekli çok sevimli ve sıcacık tutuyor.

fiyatları özelde konuşuruz.

çok temiz olduğunu söyleyebilirim. çünkü ben kullandıklarımı ücretsiz komşumuza vermiştim. bunlar ikinci çocuğum olursa diye çok sevdiklerim sakladıklarım. satmamın nedeni artık çocuğumun olmayacak olması. evde durmasını istemiyorum artık.

5 numaradaki uclu tulumu istiyorum oleyse bana en uygunu onlar gelicek.

sadece o mu kargoya değer mi

Haklisin ama bebek eylül ekim arasi dogqcak o yuzden uymuyor dqha simdiden 9-12 ay kiyafet almak istemiyorum dogdugunda guzel guzel giydirmek istiyorum. Bende 38-40 beden arasiyim bana uygun kiyafetin varsa onlarada bakarim. Olmazsada olsun me yapalim dediğin gibi kargoya degmez

hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…