- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Kimyasal olmayan deterjan olarak ne kullanıyorsunuz?Buraya da yazayım;
Bütün çöplerimi ayrıştırıyorum, yıkanabilir kadın pedi kullanıyorum,kimyasal deterjan kullanmıyorum.. Elimden gelen bunlar
Plastik şişeleri biriktirip kapınızın önüne ya da yakındaki bir caddeye bırakın toplayan insanlar alır. Doğada çözünmüyor atarken aklınıza getirirseniz atmazsınız inanınHep başlamak istiyorum ama yapmıyorum. En azından plastikleri ayırıp geri dönüşüme atayım diyorum. Geri dönüşüm kutusu bulamıyorum. Belki de bahanedir.. istesem bulurdum
Öyle de olabilir tabi. Alışkanlık haline getirirsem iyi olacak gibi. Doğaya zararı çokPlastik şişeleri biriktirip kapınızın önüne ya da yakındaki bir caddeye bırakın toplayan insanlar alır. Doğada çözünmüyor atarken aklınıza getirirseniz atmazsınız inanın
İyi olmayacak inanın mükemmel olacakAlışkanlık haline getirirsem iyi olacak gibi.
Şuan elimde moms green in ürünleri var(genel temizlik malzemeleri) çok sevmedim bu markayı. çoğunlukla Naturalive markası kullanıyorum birde karbonat sirke.Kimyasal olmayan deterjan olarak ne kullanıyorsunuz?
Sirkeyi çamaşırları yumuşatır mı diye denedim mesela yumuşatmadı doğal olarak ne kullanırız diye düşünüyorum ben deŞuan elimde moms green in ürünleri var(genel temizlik malzemeleri) çok sevmedim bu markayı. çoğunlukla Naturalive markası kullanıyorum birde karbonat sirke.
Kullanmamak bi çözüm ben 4 5 yıldır kullanmıyorum sirkeyi arada sırada kullanıyorum,alıştım yaniSirkeyi çamaşırları yumuşatır mı diye denedim mesela yumuşatmadı doğal olarak ne kullanırız diye düşünüyorum ben de
Ama havlular kaskatı oluyorKullanmamak bi çözüm ben 4 5 yıldır kullanmıyorum sirkeyi arada sırada kullanıyorum,alıştım yani
Bu kadarıyla bile harikasınızOturdugum sitede plastik ve evsel atık kutuları var. Pilleri asla çöpe atmam mesela, atık yağları lavabodan dökmem. Yağmur sularını biriktirip kapı önünü ve balkonları onlarla yıkıyorum genelde, elde bulaşık asla yıkamam ama ped ve deterjan konusunda hassas davranamıyorum malesef. Sanki iyi temizlenmiyormuş gibime geliyor
Ama sorsan deodorant parfüm, kimyasal olan her türlü kozmetik ve deterjan evimde mevcutBu kadarıyla bile harikasınıztebrik ederim.
Yapabildiğimiz kadar yapsak yine kafi benceAma sorsan deodorant parfüm, kimyasal olan her türlü kozmetik ve deterjan evimde mevcuthergün temizlenen tuvaletimi bir süre organik kisvesi altında satılan deterjanlarla temizledim, sirkeler kalıp sabun rendeleri falan coşuyorum ama bir baktım bayağı sarı gözüküyor gözüme, bi bastım çamaşır suyunu kutuplardan daha beyaz vazgeçemiyorum