• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğan Pınar; KBB uzmanı; burun estetiği

Clkrky

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
56
10
8
Merhaba arkadaşlar;
Yakın zamanda burun estetiği olmayı düşünüyorum ve listemin üst sıralarında doktor Doğan Pınar bey var; fakat yorumlar genelde çook eskilere dayanmakta. O yüzden acaba doktor bey hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? Fiyatı ortalmaya göre gayet uygun.. ama sırf küçük farklar için riske girmek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sizi çok çok rahatsız eden bir durum varsa ve sağlık açısından problem yaşıyorsanız yaptırın tabi ama doğallık en iyisi.. herkesin burnu birbirinin aynı oldu ve olmaya devam ediyor ööö 🤮 geldi artık yani..Çok rahatsız edici ve sağlıkla ilgili bi probleminiz yoksa tekrar tekrar düşünün derim(Naçizane)🌼

Sizi çok çok rahatsız eden bir durum varsa ve sağlık açısından problem yaşıyorsanız yaptırın tabi ama doğallık en iyisi.. herkesin burnu birbirinin aynı oldu ve olmaya devam ediyor ööö 🤮 geldi artık yani..Çok rahatsız edici ve sağlıkla ilgili bi probleminiz yoksa tekrar tekrar düşünün derim(Naçizane)🌼
Deviasyon burun eti problemlerim var onlar için girmişken düzelsin de istiyorum açıkçası 🤷‍♀️ 😅

Amaç? Kendi endişelerini başka insanların korku ve endişeleriyle besleyen zihniyeti anlayamıyorum.. çok yazık
Üşenmedim açtım vallahi acaba burunla mı alakalı diye ama ordaki videoda saçmalayan insanları koymuşlar; vücuduna dolgu diye yemek yağı enjekte edenden doktor olmayan adamlara dudak dolgusu yaptıranlara kadar.. 🤷‍♀️ Değişik bi yaklaşım olmuş arkadaşınki

Back