Doğan hastanesinde doğum yapan var mı?

selmagl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
17
4
32
merhaba arkadaşlar ben 22 haftalık hamileyim akdeniz anemisi (kansızlık) hastalığım var ve tam teşeküllü bi hastanede doğum yapmam gerekli hastane arayışındayım şuanda.

Doğan hastanesinde yasemin ağralı hanımı öneren arkadaşlarım oldu fakat internetten yorumlara bakınca olumlu yorum neredeyse hiç göremedim. Acaba giden varmı yada o hastanede başka bir doktor önerisi olan. Ya da avrupa yakasında önerdiğiniz hastane doktor var mı ?

Bahçelievler memoriala fiyat sordum sgk anlaşması yokmuş sadece muayene 300 lira son aylarda her hafta gittiğimizi düşünürsek biraz tuzlu doğum ücreti de normal 7500 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bugün doğan hastanesinde yasemin ağralıya muayene oldum ve çok ilgili herşeyi çok detaylı bir şekilde anlatıyor. Ultrasonda bebeğin her yerini tek tek gösterdi bilgi verdi sorduğum sorula çok açık cevaplar verdi. Güleryüzlü ilgili bir doktor Allah kısmet ederse yasemin hanımda devam etmeyi düşünüyorum. Belki yorumum birilerine yardımcı olur.

Bugün doğan hastanesinde yasemin ağralıya muayene oldum ve çok ilgili herşeyi çok detaylı bir şekilde anlatıyor. Ultrasonda bebeğin her yerini tek tek gösterdi bilgi verdi sorduğum sorula çok açık cevaplar verdi. Güleryüzlü ilgili bir doktor Allah kısmet ederse yasemin hanımda devam etmeyi düşünüyorum. Belki yorumum birilerine yardımcı olur.

Merhaba, doğan hastanesinde ücret ne kadar bilgi verir misiniz ? tşk

Yasemin agraliya devam eden var mı arkadaşlar? Ben hamileliğin başından beri kendisine gidiyorum kontrole.ilk doğumu sezeryan yaptığım için ikinci doğum da sezeryan olacak. 2 ay var doguma.fakat doğan hastanesinin sezaryen fiyatı 4bin500tl.epidural olursa +200tl . Burada dogum yapanlar memnun musunuz?

X