• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğan Hastanesi kadın doğum Hk.

hilltime

seninle bir ömür..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
80
5
48
Arkadaşlar merhaba,
Kontrollerim ve doğum için hastane araştırıyorum. Doğan hastanesi kadın doğum Ahmet Erk'e giden var mı? Doğum sonrası hastane odası, koşulları vs. hakkında bilgisi olan varsa ve cevap verirse çok mutlu olurum :)

Arkadaşlar merhaba,
Kontrollerim ve doğum için hastane araştırıyorum. Doğan hastanesi kadın doğum Ahmet Erk'e giden var mı? Doğum sonrası hastane odası, koşulları vs. hakkında bilgisi olan varsa ve cevap verirse çok mutlu olurum :)

Evet bende bu konuda bilgi ariyorum yaa valla cevaplanirsa bende cok mutlu olcam :))))

Doğan Hastanesi hizmet açısından iyi kalitede ama kesinlikle para tuzağı. çok daha uyguna çok daha iyi kalitede hizmet veren hastaneler mevcut. kapanmış olmasa kesinlikle Fatih Hastanesi şirinevler derdim ama malesef kapandı. yine de doktor konusunda karara varamadıysanız şimdilerde Medilife a geçmiş olan Jülide Akar ı tavsiye edebilirim. ben çok memnundum kendisinden ve egosu yüksek bi doktor da değil hastasının iyiliğini önde tutuyor. hayırlı olsun bu arada. Medipol Mega Bağcılar ın da doğum konusunda iyi olduğunu duymuştum bir tanıdığımdan.

Ben doğan hastanesinde doğum yaptım ama başka bir dr
epidural normal doğum Ama anestezi uzmanından mı ilaçlar hiç etki etmedi bildiğiniz normal doğum yaptım bütün sancıları çektim Kabus gibiydi doğumum
Dr um iyiydi ara ara gelip kontrol etti mesai bitiminde sancılara dayanamıyordum iki saat yanımdan bir dk ayrılmadı hep sakindi
ebeyi hiç sevmedim
benimle ilgilenen hemşireler bebeğimle ilgilenen hemşireler çok iyiydi gecenin bir yarısı çağırdık geldi bebeğimle ilgilendi mama hazırladı damla sütüm yoktu doğum hariç her şey iyiydi o da anestezi uzmanındandı
odaları kendiniz seçiyorsunuz fiyat farkıyla ama makul fiyatlar
odamda temizdi çift taraflıydı gelen gidenlere sürgülü kapıyla ayrılan odada kaldım rahat ettim gelen direkt beni görmüyordu sancılarımı da odada çektim benim için en büyük avantajdı eşim annem ablam yanımdaydı Ahmet erk i ben de iyi diye duymuştum ama bayan dr rahat ederim diye gitmemiştim

Back