Canım selam. Ben de aynı dertten muzdaribim. Malesef hala çok kötü renklerkızlar tanitanın yeni serilerinden deneyen var mı? düzelme var mı acaba yoksa yine mi ölü balık
geldi mi acaba? çok çok sevinirim paylaşırsan.. aynen o ikisini kullanıyordum ama favorim tanita idi. bir bozdular daha iyi bir şey bulamadımCanım selam. Ben de aynı dertten muzdaribim. Malesef hala çok kötü renklerBen hem tanita hem rainbowun giallo ve dark green renklerini kullanıyordum. hangi akla hizmet bozdular bu güzelim lensleri herkes şikayetçi. Ben yeni bir marka lens buldum. Fotoraflarda çok güzel görünüyor kendi gözün gibi resmen. Yabancı bir marka ama doğal hali nasıl bilmiyorum. Bu hafta gelir seninle paylaşırım resmi istersen. Sen de bulursan burada paylaşırsan sevinirim.
Canım selam. Ben de aynı dertten muzdaribim. Malesef hala çok kötü renklerBen hem tanita hem rainbowun giallo ve dark green renklerini kullanıyordum. hangi akla hizmet bozdular bu güzelim lensleri herkes şikayetçi. Ben yeni bir marka lens buldum. Fotoraflarda çok güzel görünüyor kendi gözün gibi resmen. Yabancı bir marka ama doğal hali nasıl bilmiyorum. Bu hafta gelir seninle paylaşırım resmi istersen. Sen de bulursan burada paylaşırsan sevinirim.
canim selam elite lens fotograflarina bayildim instagramda. alabildin mi nasil oldu?Elite renkli lenslere bakın arkadaşlar. Son yıllarda dogallıgını kaybeden lenslerimin yerine geçti. Kesinlikle favorim. Dogal lens sseviyorsanız instagramda bi bakın resimler falan inanılmaz
Canım ben aldım. Çok güzel lens ya aşırı doğal hatta bi tanıdığım beni görünce senin gözlerin renklimiydi ya dedi:)anlamadı lens taktıgımı. İnstagramdan sipariş vermiştim. Biraz uzun sürdü gelmesi 1 ayı buldu nerdeyse ama olsun kavustum lenslerimecanim selam elite lens fotograflarina bayildim instagramda. alabildin mi nasil oldu?
nereden sipris edebiliriz?
bende o lensleri araştırıorum fakat hep yurtdışından türkiyede satan varmı acabaCanım ben aldım. Çok güzel lens ya aşırı doğal hatta bi tanıdığım beni görünce senin gözlerin renklimiydi ya dedi:)anlamadı lens taktıgımı. İnstagramdan sipariş vermiştim. Biraz uzun sürdü gelmesi 1 ayı buldu nerdeyse ama olsun kavustum lenslerime
Canım aldım ben. Gelmesi biraz uzun sürdü ama türkiyede elite renkli lensler diye instagram sayfası var oradan aldım.bende o lensleri araştırıorum fakat hep yurtdışından türkiyede satan varmı acaba
birde resim ekliyebilirmisin bende yellow rengini istiyorum
foto bekliyoruz ama numaralı yok galiba o benim için sıkıntı. 2.5 gözlerimBu arada ben yeşil rengini aldım. Fotoda çok belli olmuyo ama grimsi bir yeşil. Çok dogal. Normalde gözü daha açık gösteriyor ama resimde niyeyse koyu cıkıyo. Foto atıcam takıp çekiyim de.