Kontakt Lens doğallığını kaybeden tanitalar...

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
kızlar bu tanita tikaram konusunda bana yardımcı olun ya.
yıllardan beri tanita tikaram yellow veya zorda kalırsam rainbow giallo kullanıyordum ama ikisi de değişti.
tanita tikaram yeni serisi felaket.
o ölü balık diye eleştirdiğimiz lenslerden bir farkı yok ki eskisi gözle bütünleşirdi.

şimdi ne almalıyım ben, gözümde eski tanitalarım var. süresi doldu, artık gözlerim acıyor ama napayım yeni seri de felaket... :KK43:

kızlar tanitanın yeni serilerinden deneyen var mı? düzelme var mı acaba yoksa yine mi ölü balık

kızlar tanitanın yeni serilerinden deneyen var mı? düzelme var mı acaba yoksa yine mi ölü balık
Canım selam. Ben de aynı dertten muzdaribim. Malesef hala çok kötü renkler:KK43: Ben hem tanita hem rainbowun giallo ve dark green renklerini kullanıyordum. hangi akla hizmet bozdular bu güzelim lensleri herkes şikayetçi. Ben yeni bir marka lens buldum. Fotoraflarda çok güzel görünüyor kendi gözün gibi resmen. Yabancı bir marka ama doğal hali nasıl bilmiyorum. Bu hafta gelir seninle paylaşırım resmi istersen. Sen de bulursan burada paylaşırsan sevinirim.

Canım selam. Ben de aynı dertten muzdaribim. Malesef hala çok kötü renkler:KK43: Ben hem tanita hem rainbowun giallo ve dark green renklerini kullanıyordum. hangi akla hizmet bozdular bu güzelim lensleri herkes şikayetçi. Ben yeni bir marka lens buldum. Fotoraflarda çok güzel görünüyor kendi gözün gibi resmen. Yabancı bir marka ama doğal hali nasıl bilmiyorum. Bu hafta gelir seninle paylaşırım resmi istersen. Sen de bulursan burada paylaşırsan sevinirim.
geldi mi acaba? çok çok sevinirim paylaşırsan.. aynen o ikisini kullanıyordum ama favorim tanita idi. bir bozdular daha iyi bir şey bulamadım

selam kizlar benimde o dogal tanita yellow yada dogal rainbow gialloya cok ihtiyacim var:KK43: oyle dogal duran biseyler bulduyssniz lutfen lutfeeeeeeen burda paylasin:KK43:

Adore lensler de eski güzelliğini kaybetti. Aylık olanlardan uzak durmak lazım. Luminous lensler çok revaçta su ara ama doğalda gözüküyorlar, denemekte fayda var.

Elite renkli lenslere bakın arkadaşlar. Son yıllarda dogallıgını kaybeden lenslerimin yerine geçti. Kesinlikle favorim. Dogal lens sseviyorsanız instagramda bi bakın resimler falan inanılmaz

Elite renkli lenslere bakın arkadaşlar. Son yıllarda dogallıgını kaybeden lenslerimin yerine geçti. Kesinlikle favorim. Dogal lens sseviyorsanız instagramda bi bakın resimler falan inanılmaz
canim selam elite lens fotograflarina bayildim instagramda. alabildin mi nasil oldu?
nereden sipris edebiliriz?

canim selam elite lens fotograflarina bayildim instagramda. alabildin mi nasil oldu?
nereden sipris edebiliriz?
Canım ben aldım. Çok güzel lens ya aşırı doğal hatta bi tanıdığım beni görünce senin gözlerin renklimiydi ya dedi:)anlamadı lens taktıgımı. İnstagramdan sipariş vermiştim. Biraz uzun sürdü gelmesi 1 ayı buldu nerdeyse ama olsun kavustum lenslerime

Canım ben aldım. Çok güzel lens ya aşırı doğal hatta bi tanıdığım beni görünce senin gözlerin renklimiydi ya dedi:)anlamadı lens taktıgımı. İnstagramdan sipariş vermiştim. Biraz uzun sürdü gelmesi 1 ayı buldu nerdeyse ama olsun kavustum lenslerime
bende o lensleri araştırıorum fakat hep yurtdışından türkiyede satan varmı acaba
birde resim ekliyebilirmisin bende yellow rengini istiyorum

Bu arada ben yeşil rengini aldım. Fotoda çok belli olmuyo ama grimsi bir yeşil. Çok dogal. Normalde gözü daha açık gösteriyor ama resimde niyeyse koyu cıkıyo. Foto atıcam takıp çekiyim de.

Bu arada ben yeşil rengini aldım. Fotoda çok belli olmuyo ama grimsi bir yeşil. Çok dogal. Normalde gözü daha açık gösteriyor ama resimde niyeyse koyu cıkıyo. Foto atıcam takıp çekiyim de.
foto bekliyoruz ama numaralı yok galiba o benim için sıkıntı. 2.5 gözlerim :KK43:

Kızlar son günlerde tanita tikaram yellow alıp memnun kalan var mı? Bir de rahatlığı nasıl?
Rainbow giallo gözümü çok kurutuyor benzer lens arayışındayım :KK43:

X