konuyu nereye açaçağımı şaşırdım açıkcası..
evinde doğalgaz olanlara sormak istiyorum özellikle..ısıtmayla falan sorun yokta kombimidir ne işte oradan su damlıyor balkon mini göl oluyor..aradık ama bugün 3. gün ve hala gelecekler bakıma.daha dün bizim evin oralarda olduğu söylenmişti üstelik ama gelen giden yok şu saattte gelirler diye kesin bişeyde denilmiyor...böyle sorunu olan varmı??yada önceden olmuş olan?? bizim hala ısıtmak için açık duruyor sorun olmaz değimi?suyun neden aktığını anlamadık yani..korkuyorum aslında ısınmak için çalıştığından..
evet servisi aramıştık fakat dediğim gibi 3.gün bugün..aradığımızda adres falan tüm bilgiler alını dinlenildi falan..hatta adam işte bugün gelemezlerde yarın demiş aa dün gelinmedi tekrar babam aradı bizim buralarda olduğu söylendi ama bugün bekliyoruz yani..
Aman ona dikkat edin. Geçenlerde bi arkadaşın kombisi o şekilde damlıyordu 2 gün sonra boru patladı heryer göl oldu. Servisi bıktırana kadar arayın ve şikayet edeceğinizi söyleyin.
bence de cnm suyu fazla geldiğinden fazlasını boşaltıyor. bizde de olmuştu geçen kış servis geldi fazla suyunu akıttı öyle hatırlıyorum ama siz yinede kombi yi kapatın derim çalışmasın Allah korusun doğalgaz bu. ben kapamıştım valla soğukta oturdum ama açmadım. zaten hava çok soğuk değil servis gelene kadar kapatın bence tedbirinizi alın.
bence de cnm suyu fazla geldiğinden fazlasını boşaltıyor. bizde de olmuştu geçen kış servis geldi fazla suyunu akıttı öyle hatırlıyorum ama siz yinede kombi yi kapatın derim çalışmasın Allah korusun doğalgaz bu. ben kapamıştım valla soğukta oturdum ama açmadım. zaten hava çok soğuk değil servis gelene kadar kapatın bence tedbirinizi alın.
evet canım aynen geçen kışta bizim aynısı oldu kapattık valla.sonra kendimiz aldık suyunu filan o zaman düzeldi.aman allah korusun dikkat edin gerekirse kapatın daha havalar çok soğumadı yani.1.5tan yukarı çok fazla çıkarmayın barını.
yarın gelebileceklermiş sanırım..tankermi ne yokmuş sanırım onu bekliyorlarmış onlarda..bir parça değişecek galiba..ama hiç arayıpta bilgi vermiyorlar arandıklarındada doğru düzgün daha doğrusu net cevap yk yani tuhaf olan bu..kapalı açmıyoruz şmdi şükür hava güzel..geçen salı aranmış çağırmıştık yarın pazartesi ve haber yok(gelseler yarın bari yaa..