Kombi yeni sizin 1 2 diye tusu cevrilenler eski.Merhaba kadinlarkulubu hanımları Dogalgaz ısısını balkonda kombiden ayarlıyoruz. Ama öyle 1 derece 2 derece 3 derece diye yazmıyor. Sanirim kombi eski. Tuşu çevirdikce örnek veriyorum 40-41-42 falan diyerek yükseliyor. Sizce kaç derecede tutmaliyim üşümeyelim aşırı sıcak olmasinada gerek yok. Bide sıcak su derecesi kaç olmalı? Simdiden tesekkur ederim
içeride termos gibi çevirmeli bir ayar var onda 20de yakıyoruzMerhaba kadinlarkulubu hanımları Dogalgaz ısısını balkonda kombiden ayarlıyoruz. Ama öyle 1 derece 2 derece 3 derece diye yazmıyor. Sanirim kombi eski. Tuşu çevirdikce örnek veriyorum 40-41-42 falan diyerek yükseliyor. Sizce kaç derecede tutmaliyim üşümeyelim aşırı sıcak olmasinada gerek yok. Bide sıcak su derecesi kaç olmalı? Ev tahminen 100metrekare. Simdiden tesekkur ederim
Kombi yeni sizin 1 2 diye tusu cevrilenler eski.
Kombiyi 50 55 te yakiyoruz biz ama onemli olan evin derecesi 22 24 derece ideal isi sanirim.
Sicak suda 60 ta duruyor.
Bende 50-55 ayarlasam evin ideal ısısını nasıl 22-24 te tutucam anlamadim sanirim
Evin konumu isi yalitimi onemli bizim ev 55 te karli havada kisa kollu giymemize musade ediyor :)Bende 50-55 ayarlasam evin ideal ısısını nasıl 22-24 te tutucam anlamadim sanirim