Dogalgaz derecesi kaç olmalı?

candylady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
385
286
Merhaba kadinlarkulubu hanımları Dogalgaz ısısını balkonda kombiden ayarlıyoruz. Ama öyle 1 derece 2 derece 3 derece diye yazmıyor. Sanirim kombi eski. Tuşu çevirdikce örnek veriyorum 40-41-42 falan diyerek yükseliyor. Sizce kaç derecede tutmaliyim üşümeyelim aşırı sıcak olmasinada gerek yok. Bide sıcak su derecesi kaç olmalı? Ev tahminen 100metrekare. Simdiden tesekkur ederim

Son düzenleme:
Kombinin su sıcaklığından anlamam. Biz termostat kullanıyoruz.

Banyo suyu 37-42 arası olmalı diye biliyorum. Hangisi soğuk suyu açmadan rahat duş alma imkanı sağlıyorsa o derecede tutun.

Bizim su derecesi 42 falan. Petekler içinde 45 ama evin büyüklüğüne göre değişir bence bizim ev küçük

Merhaba kadinlarkulubu hanımları Dogalgaz ısısını balkonda kombiden ayarlıyoruz. Ama öyle 1 derece 2 derece 3 derece diye yazmıyor. Sanirim kombi eski. Tuşu çevirdikce örnek veriyorum 40-41-42 falan diyerek yükseliyor. Sizce kaç derecede tutmaliyim üşümeyelim aşırı sıcak olmasinada gerek yok. Bide sıcak su derecesi kaç olmalı? Simdiden tesekkur ederim
Kombi yeni sizin 1 2 diye tusu cevrilenler eski.

Kombiyi 50 55 te yakiyoruz biz ama onemli olan evin derecesi 22 24 derece ideal isi sanirim.

Sicak suda 60 ta duruyor.

bizim kombide 30 dan başlar

genel olarak 40 dadır ama kar yağdığı için 4 gündür 50 -55 de duruyor

ortam sıcaklığı kombiyle değil dışarıdaki soğuklukla da alakalı

40 derece iken kısa kollu ile oturuyordum 15 gün önce şimdi 50 derecede ancak ısınıyorum uzun kolluyla

komşumuz küçük çocuğu var 9 aylık o 10 gündür 60 da yakıyor hiç indirmiyormuş evde bebek olduğu için

su derecesinin ayarladığını ilk defa duydum bilgim yok
soğukluğunuza göre kendiniz ayarlayın

Merhaba kadinlarkulubu hanımları Dogalgaz ısısını balkonda kombiden ayarlıyoruz. Ama öyle 1 derece 2 derece 3 derece diye yazmıyor. Sanirim kombi eski. Tuşu çevirdikce örnek veriyorum 40-41-42 falan diyerek yükseliyor. Sizce kaç derecede tutmaliyim üşümeyelim aşırı sıcak olmasinada gerek yok. Bide sıcak su derecesi kaç olmalı? Ev tahminen 100metrekare. Simdiden tesekkur ederim
içeride termos gibi çevirmeli bir ayar var onda 20de yakıyoruz

Bende 50-55 ayarlasam evin ideal ısısını nasıl 22-24 te tutucam anlamadim sanirim :KK43:
Evin konumu isi yalitimi onemli bizim ev 55 te karli havada kisa kollu giymemize musade ediyor :)

Siz 55 e getirin soguksa daha cok acarsiniz.Eve termometre alin dijital saatli falan oluyorya ordan anlarsiniz.

X