Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müşteri hzm.aradım yapılmıyor diyince şaşırdm kaldımYapılıyor .dogalgazin sitesinde yazar nasıl yapıldığı
Şehir neresiMüşteri hzm.aradım yapılmıyor diyince şaşırdm kaldım
AnkŞehir neresi
Bazıları yapıldı diyor şimdi sizde böyle diyosunz off çok zormuş yaHayır yapılmıyor canım 7ay önce yaptırdım öyle bir şey yok dedi.530 lira ödedim. Şimdi ne kadar bilmiyorum. Ama 500kusur hazır tut yaninda
Canım bende öyle diye gittim. Ama öyle birşey yok dediler. Peşin aliniyor. Kapatırken geri alıyorsun paranı. Sen dediğim gibi 500 kusur götür yanında.Bazıları yapıldı diyor şimdi sizde böyle diyosunz off çok zormuş ya
İstanbulda yapılıpta ankarada yapılmamsı garipmya saçmalığa bakBen Ankara'dayım ve öyle bir taksit söz konusu bile değil. İstanbul u bilmiyorum.
Aynn canım bende şimdi görünce sinir oldum. Ama bu ay içinde para mı geri alicam ve mümkün olduğunca kartlı doğalgaz olan yere gitcem. Çünkü kışın iyi ama yazın 50 liralık yüklüyorum 3ay gidiyor. Ama faturada en az 33lira ödüyoruz evde yokken bileİstanbulda yapılıpta ankarada yapılmamsı garipmya saçmalığa bak