• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğalgaz aboneliği

Mrvbdk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
84
27
8
Arkadaşlar doğalgaz aboneliği yaptırıcam 406 tl olduğunu söylediler peki bu taksit yapılıyormu ? Kısa zaman içinde yaptıran varmı?

Hayır yapılmıyor canım 7ay önce yaptırdım öyle bir şey yok dedi.530 lira ödedim. Şimdi ne kadar bilmiyorum. Ama 500kusur hazır tut yaninda

Müşteri hizmetleri ne diyorsa o doğrudur. İlk defa mı açtıracaksınız? Diğerinin depozitosunu alınca açığı kapatırdınız.

Bazıları yapıldı diyor şimdi sizde böyle diyosunz off çok zormuş ya
Canım bende öyle diye gittim. Ama öyle birşey yok dediler. Peşin aliniyor. Kapatırken geri alıyorsun paranı. Sen dediğim gibi 500 kusur götür yanında.

Nasıl yaptığımı bilmiyorum ama taksitlendirdigimi hatirliyorum. Bazı bankaların anlaşmaları oluyor ödemeyi yapıp sonra banka taksitlendiriyodu galiba. Igdas faturaları bile taksitle odenebiliyor

Ben Ankara'dayım ve öyle bir taksit söz konusu bile değil. İstanbul u bilmiyorum.

İstanbulda yapılıpta ankarada yapılmamsı garipmya saçmalığa bak
Aynn canım bende şimdi görünce sinir oldum. Ama bu ay içinde para mı geri alicam ve mümkün olduğunca kartlı doğalgaz olan yere gitcem. Çünkü kışın iyi ama yazın 50 liralık yüklüyorum 3ay gidiyor. Ama faturada en az 33lira ödüyoruz evde yokken bile

Back
X