• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dogal yollardan sac koyulastirmaya yardim...

capkinkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
470
0
116
31
İstanbul
Kizlar benim saclarim acik kahve gibi ama saclarimi koyulastirmak istiyorum... Hani böyle siyah gibi felan degil demke istedigim ama kahve karamel gibi... Ben en iyisi bir resim paylasiyim...

http://img128.imageshack.us/img128/8805/pnaraltuje2.png
http://img413.imageshack.us/img413/1605/pnaraltu2lz4.png

Yani bunun gibi birsey olsun istiyorum bildiginiz dogal yollardan ulasabilirmiyim buna benzer tonlarda bir renke? Ve nasil? hadi bilincli olan kizlarimizdan yardim bekliyorum...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Son düzenleme:
doğal yollardan mı aslında bildiğim bir yöntem var beyaz soğanın dış kabuklarını ve papatyayı al papatyayı az koy ama ikisini beraber kahve cezvesine koy üstlerine de azcık su koy soğan kabuklarını örtecek kadar su kaynayınca süzgeçten geçir suyu cam bir kavanoza koy soğan kabuğunu ve papatyayı çöpe at bu suyu 3 gün beklet buzdolabında buzdolabına koymazsan kokar çünkü üç gün sonra bu suyu saçına sür pamuklu bir bez kullan bütün saçına dağıt ama saçın ıslak kalmasın hemen kurut saçını sonuca şaşıracaksın bir kaç kez bu işlemi uyguladığında saçının rengi koyulacak ama siyah gibi olmaz korkma karamel gibi olur bunu ben denemiştim ve çok memnun kaldım sana da öneririmhihoyyyt

doğal yollardan mı aslında bildiğim bir yöntem var beyaz soğanın dış kabuklarını ve papatyayı al papatyayı az koy ama ikisini beraber kahve cezvesine koy üstlerine de azcık su koy soğan kabuklarını örtecek kadar su kaynayınca süzgeçten geçir suyu cam bir kavanoza koy soğan kabuğunu ve papatyayı çöpe at bu suyu 3 gün beklet buzdolabında buzdolabına koymazsan kokar çünkü üç gün sonra bu suyu saçına sür pamuklu bir bez kullan bütün saçına dağıt ama saçın ıslak kalmasın hemen kurut saçını sonuca şaşıracaksın bir kaç kez bu işlemi uyguladığında saçının rengi koyulacak ama siyah gibi olmaz korkma karamel gibi olur bunu ben denemiştim ve çok memnun kaldım sana da öneririmhihoyyyt
Hadi yaa süpersin, sogan kabugu dedigin bildigimiz turuncu/krem rengi arasi bir renk olan kabuk degil mi, kac tane kullaniyim?
Ben zaten siyah istemiyorum o yukarida paylastigim pinar altug'un sac rengi gibi olamasini istiyorum...
Peki bunu ne kadar siklikta yapmaliyim??gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

hayır canım yapınca yıkama saçlarını kalıcılığı uygulama sıklığına göre değişir ne kadar sık yaparsan bu işlemi renk de o kadar kalıcı oluyor iyice saça oturuyor

Back