• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal yolla korunup hamile kalanlar varmi yarsimci olun kizlar

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.323
243
38
Kizlar ben düşük yaptığım için korunuyorum düşüğüm hastalıklı patoloji sonucum iyi çıkmadı doktor bir yil koruma verdi bu ay 5 ci.adetim olcakdı insanların benim sorum ne siz neyi cevapliyorsaniz anca insani yadırgayin

Son düzenleme:
Anneniz doktor mu? Doktordan daha mı iyi biliyor? Doğal yolla korunma diye bir şey yok. Geri çekilmel bir korunma yöntemi değildir, korunmuyorsunuz demektir. Ya doktoru dinleyin doğru düzgün ya da hurafelerle hayatınıza devam edin

Kizlar ben düşük yaptığım için korunuyorum düşüğüm hastalıklı patoloji sonucum iyi çıkmadı doktor bir yil koruma verdi bu ay 5 ci.adetim olcakdı doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi annemde kullanma sakın iyi değil dedi bir nevi anne sözü dinledim esimde kendini koruyor ama yani doğal yolla korunup hamile kalanlar oluyormu yani hazır hissetmiyorum ama iki defa yaşadım düşük ama olsa sağlıklı ilerler gibide hissediyorum yada oyle dusunüp yani iyi dusunup iyi olcaģgina inaniyorum yest yapicam bugün 29 günüm deyim belki olurum diye yarın yapicam aklımdaki soruyu sormak istedim sadece
Annen doktordan daha iyi bilmiyordur, sen doktorunu dinle.

Kizlar ben düşük yaptığım için korunuyorum düşüğüm hastalıklı patoloji sonucum iyi çıkmadı doktor bir yil koruma verdi bu ay 5 ci.adetim olcakdı doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi annemde kullanma sakın iyi değil dedi bir nevi anne sözü dinledim esimde kendini koruyor ama yani doğal yolla korunup hamile kalanlar oluyormu yani hazır hissetmiyorum ama iki defa yaşadım düşük ama olsa sağlıklı ilerler gibide hissediyorum yada oyle dusunüp yani iyi dusunup iyi olcaģgina inaniyorum yest yapicam bugün 29 günüm deyim belki olurum diye yarın yapicam aklımdaki soruyu sormak istedim sadece
Dogal korunma diye bir sey yok, ustelik sorun annenize madem o kadar cok biliyormus, cocugunuz yine sagliksiz olursa o mu bakacakmis? Ya da duserse sizin kadar o mu uzulecekmis?

Ne kafalar var yaaa

Anneniz doktor mu? Doktordan daha mı iyi biliyor? Doğal yolla korunma diye bir şey yok. Geri çekilmel bir korunma yöntemi değildir, korunmuyorsunuz demektir. Ya doktoru dinleyin doğru düzgün ya da hurafelerle hayatınıza devam edin
Annen kendi bir ara kullandı baya kötü geldi çocuklukta hatırlıyorum sürekli hastaydı etraftaki insanlarda söylemiş iyi değil diye beni baya uyardıda bende ilacı da almıştım zaten bana bak kullananların çocuğu olmuyor.us diyin ce ya içmemek için beni korkuttu herhalde böyle bi durum.oldum prezervatif kulandım aslında bu.ay kullanmadım işte bu yüzden konu actim

Allah akıl fikir versin.
Yıllarını vermiş okumuş insanı hiçe sayıp böyle konuda annenizi dinlemek nekadar mantıklı?
Biraz aklınızı başınıza alın.

Dogal korunma diye bir sey yok, ustelik sorun annenize madem o kadar cok biliyormus, cocugunuz yine sagliksiz olursa o mu bakacakmis? Ya da duserse sizin kadar o mu uzulecekmis?

Ne kafalar var yaaa
Annem daha önce kullandığı için tabi rahatsız olunca bıraktı herhalde benim vucudumunda öyle.bir yan etki yaparmı diye aslında da ben bu ay başlıcam eğer bir şey yoksa

Allah akıl fikir versin.
Yıllarını vermiş okumuş insanı hiçe sayıp böyle konuda annenizi dinlemek nekadar mantıklı?
Biraz aklınızı başınıza alın.
Aklım başımda zaten bu ilacı kulanma diyen sadece annem.degil çoğu kişi etkilenmiste zaten annem.dedi başka yolla korunun diyede bu ay böyle bi durum oldu konu açtım bana olup olmayacağını söyleyin diye başka bir şey için değil hani böyle korunmadigimiz için bilmiyorum malum konseylere konuşamıyorum bu konuyu biz korunmadı hic düşük olunca korundum

ayy cehalet yarabbimmmm. ben kullandım bir sey olmadı. evet yan etkileri var ama tüm ilaçların var. anneniz etkileri ağır yasadığını söyleseydi doktor farklı bir doğum kontrol hapı zaten verirdi kendisine. benim de ilk kullandığım ilaç ağır gelince farklı bir ilaç vermisti doktorum. hiçbir sorun da yasamadım. etrafımda ilacı bıraktığı ay hamile kalanlar var. saçma sapan hurafelerle, mitlerle girdiğiniz yollara bak. e o zaman doktora da gitöe? annen halleder? ayrıca hadi kullanmadın ilacı. prezervatifi neden kaldırdınız ortadan? valla gebelik oluşur da sonu kötü olursa (Allah korusun) tamamen sizin suçunuz. ve evet gebeliklerin bir coğu geri çekilmeyle korunduğunu sananlardan oluşuyor. cünkü doktorları sallamıyorsunuz ama tüm doktorlar geri çekilme bir korunma yöntemi değil diyor. annenize sorun napacağınızı gerci o size yol gösterir.

Aklım başımda zaten bu ilacı kulanma diyen sadece annem.degil çoğu kişi etkilenmiste zaten annem.dedi başka yolla korunun diyede bu ay böyle bi durum oldu konu açtım bana olup olmayacağını söyleyin diye başka bir şey için değil hani böyle korunmadigimiz için bilmiyorum malum konseylere konuşamıyorum bu konuyu biz korunmadı hic düşük olunca korundum

Peki. Siz doktoru boşverin, elalem daha iyi bilir🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Anneniz diyorsa tamam. Sizin yerinize bir de o doğursun tam olsun. Kendinizi hazır hissetmiyorsanız neden prezervatif kullanmıyor eşiniz?

Anneniz diyorsa tamam. Sizin yerinize bir de o doğursun tam olsun. Kendinizi hazır hissetmiyorsanız neden prezervatif kullanmıyor eşiniz
Kullanıyorduk bu ay bir kere böyle bir durum oldu konu hamile kalınir mı kalınmazmı diye bi konu yani ilk defa böyle olduğuu için sordum anladinizmi

Kullanıyorduk bu ay bir kere böyle bir durum oldu konu hamile kalınir mı kalınmazmı diye bi konu yani ilk defa böyle olduğuu için sordum anladinizmi
Tek bir fireyle hamile kalmıştım ben. Onda da niye korunmadım? O an yanımızda prezervatif yoktu ve adetimin bittiği gündü. Yumurtlama dönemi değil, gebelik riski az diye göze aldım. Sonuç: Bir kızım oldu, dünya tatlısı. ❤️

ayy cehalet yarabbimmmm. ben kullandım bir sey olmadı. evet yan etkileri var ama tüm ilaçların var. anneniz etkileri ağır yasadığını söyleseydi doktor farklı bir doğum kontrol hapı zaten verirdi kendisine. benim de ilk kullandığım ilaç ağır gelince farklı bir ilaç vermisti doktorum. hiçbir sorun da yasamadım. etrafımda ilacı bıraktığı ay hamile kalanlar var. saçma sapan hurafelerle, mitlerle girdiğiniz yollara bak. e o zaman doktora da gitöe? annen halleder? ayrıca hadi kullanmadın ilacı. prezervatifi neden kaldırdınız ortadan? valla gebelik oluşur da sonu kötü olursa (Allah korusun) tamamen sizin suçunuz. ve evet gebeliklerin bir coğu geri çekilmeyle korunduğunu sananlardan oluşuyor. cünkü doktorları sallamıyorsunuz ama tüm doktorlar geri çekilme bir korunma yöntemi değil diyor. annenize sorun napacağınızı gerci o

Tek bir fireyle hamile kalmıştım ben. Onda da niye korunmadım? O an yanımızda prezervatif yoktu ve adetimin bittiği gündü. Yumurtlama dönemi değil, gebelik riski az diye göze aldım. Sonuç: Bir kızım oldu, dünya tatlısı. ❤️
Allah bağışlasın

Kalinabiliniyormuş dikkat et canım sen yinede

Back