Iste sorun da bu yesemde yaramıyor buda olmadiKilo al ve sonra bölgesel zayıfla derim benim 85 den 90a cıktı kiloyla büyüdüler şimdi de küçülmüyorlar
Keske alabilsem belki buyur ama daha önce çok kiloluydum sonradan zayıfladım ama o zamanlar da kucuktu o zamanlar dediğim de ergenlik dönemleri yaniKilo al ve sonra bölgesel zayıfla derim benim 85 den 90a cıktı kiloyla büyüdüler şimdi de küçülmüyorlar
Keşke bende de yaramasa. Büyük göğüslü olmanın zorluklarını bilsen 75 bedeni öper başına koyarsın diyorum nokta...youtube dan yaz bak öyle bir video çekmişlerdi dua edeceksin küçükler diye anlatmayla olmuyorIste sorun da bu yesemde yaramıyor buda olmadi
Her zorluğa raziyim birde nasıl bir yapım varsa kilo alsam bile göğüste hareket yok aynı büyüme felan olmuyorKeşke bende de yaramasa. Büyük göğüslü olmanın zorluklarını bilsen 75 bedeni öper başına koyarsın diyorum nokta...youtube dan yaz bak öyle bir video çekmişlerdi dua edeceksin küçükler diye anlatmayla olmuyor
Kesin ise yarar diyormusun ya büyüsünde kokusuna raziyim nasıl kullanılacak bu yan etki felan var mı ters tepmez umarımSusam yagi var ise yariyor ama kokusu felaket cikmiyor uzerinden
Kimyon da büyütürmüş öyle bir yazi okudim acikcasi buraya kaydolma sebebim denenmis ve kesin ise yaramis bir sey istiyorum interntten baktigimiz da her sey büyütüyor ama denenmiş onaylanmış bir şey yok o yüzden burası daha mantıklı geldiKesin ise yarar diyormusun ya büyüsünde kokusuna raziyim nasıl kullanılacak bu yan etki felan var mı ters tepmez umarım
Kesin ise yarar diyormusun ya büyüsünde kokusuna raziyim nasıl kullanılacak bu yan etki felan var mı ters tepmez umarım
Tamamdır çok saqolIlk yorumlari okuyup baslamistim ise yarayan coktu ama dedigim gibi oyle agir kokuyorduki dayanamadim elbiselerimde hissediyordumbir hafta bile uygulayamadim o yuzden tam biey diyemem ama arastir bence
Susam yağın aldim da nasıl kullanılacak günde kaf defa bilgi verirmisiniz rica etsemSusam yagi var ise yariyor ama kokusu felaket cikmiyor uzerinden
Susam yağın aldim da nasıl kullanılacak günde kaf defa bilgi verirmisiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?