- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 26
-
- Konu Sahibi yagmur damlasii
Benim 7-8 kilom var şu an fazlalık ama ideal kilomda olduğum zamanda beni rahatsız ediyorduKilo verirseniz biraz hacmini kaybedebilir ama dogal yolla küçülen hiç duymadım.
Valla yazan olursa bana da umut olur:)Hiç mi yazacak kimse yok ya
YaaValla yazan olursa bana da umut olur:)
Bizim için güzel sütyen yoktur, toparlayıcı vardır:)) benim de aynı sorunum var ama ben artık aştım bunu. Çok da dert etmiyorum. Millet bu hale getirmek için bıçak altına yatıyor. İyi tarafından bakınYaasende mi aynı dertten muzdaripsin gülüyorum ama bakma o kadar rahatsızım ki sutyenle kendime baktığımda o ozguvensizlik çok kötü 25 yaşındayim ama güzel sutyenler kullanıp kendimi iyi hissedemiyorum
Ya evet de büyük olunca küçükler kadar dikde durmuyor eşimin yanında öyle dururken kendimi iyi hissetmiyorumBizim için güzel sütyen yoktur, toparlayıcı vardır:)) benim de aynı sorunum var ama ben artık aştım bunu. Çok da dert etmiyorum. Millet bu hale getirmek için bıçak altına yatıyor. İyi tarafından bakın
Evlilik biraz ilerlesin, eşinizle birlikte bunun geyiğini bile yaparsınız:) ilk başlarda normaldir böyle hissetmeniz. Ve inanın eşiniz bunun farkında bile olmayabilir, tabi meme eksperti değilse:))Ya evet de büyük olunca küçükler kadar dikde durmuyor eşimin yanında öyle dururken kendimi iyi hissetmiyorum
Ya benim bundan çok şikayetçi olduğumu biliyor ameliyat falan baktım da oda sağlık açısından önerilmiyor ve eşim çok karşı öyle biseye ama mesela bugün sütyen giydim yeniydi biraz taştı yanlardan canım olmuyor bu farkındasın dmi bence değiştir dedi o benim için söyledi ama ben üzüldüm meselaEvlilik biraz ilerlesin, eşinle birlikte bunun geyiğini bile yaparsınız:) ilk başlarda normaldir böyle hissetmeniz. Ve inanın eşiniz bunun farkında bile olmayabilir, tabi meme eksperti değilse:))
Anlıyorum ama yapılacak pek birşey yok sanki. Ancak kilo verip memedeki yağ dokusunu azaltmaya çalisabilirsiniz. Tabi spor eşliğinde olmalı ki sarkma olmasın. Umarım bir yolunu bulursunuz.Ya benim bundan çok şikayetçi olduğumu biliyor ameliyat falan baktım da oda sağlık açısından önerilmiyor ve eşim çok karşı öyle biseye ama mesela bugün sütyen giydim yeniydi biraz taştı yanlardan canım olmuyor bu farkındasın dmi bence değiştir dedi o benim için söyledi ama ben üzüldüm mesela
İnşallah canım teşekkür ederimAnlıyorum ama yapılacak pek birşey yok sanki. Ancak kilo verip memedeki yağ dokusunu azaltmaya çalisabilirsiniz. Tabi spor eşliğinde olmalı ki sarkma olmasın. Umarım bir yolunu bulursunuz.