- 6 Ekim 2016
- 474
- 487
- 30
- Konu Sahibi serpil1818
Arkadaşlar doğal yolla göğüs buyur mu yoksa ille ameliyat olmamız mi lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek dogal yolu cocuk sahibi olmak ve emzirmek sanirim ...
Oda 2 sene gecici bir buyume sagliyor
75 olan ben 90 a hatta 95 e ciktim desem yeridir
peki canım hamile oldumucu kaçıncı ayında başlıyor memeler buyumeyeTek dogal yolu cocuk sahibi olmak ve emzirmek sanirim ...
Sonrasında eskisinden beter oluyor.Tek dogal yolu cocuk sahibi olmak ve emzirmek sanirim ...
ayyy aynen çok kötü bir görüntü oluyor iyiki silkon var da toaprlanıyor.Sonrasında eskisinden beter oluyor.
ayyy aynen çok kötü bir görüntü oluyor iyiki silkon var da toaprlanıyor.
Valla canim gebeligimin 6. Ayindan itibaren baslamisti....peki canım hamile oldumucu kaçıncı ayında başlıyor memeler buyumeye
Sonrasında eskisinden beter oluyor.
ameliyat canım.hiç ilaca kreme para verme boşunaArkadaşlar doğal yolla göğüs buyur mu yoksa ille ameliyat olmamız mi lazim
yok yok henüz silikon yaptırmadım.yapılacak bu sene inşallah.
Emzirmeden kaynaklanıyor heralde kötü olmasiSonrasında eskisinden beter oluyor.
Sütle dolan meme boşalınca sarkıyor haliyle..Emzirmeden kaynaklanıyor heralde kötü olmasi
bnde bunu merak ediorum emzirilebilirmi yada emzirdkden sonra nasıl olur burda hc denk gelmedm silikondan sonra emzirdim dieyene genelde silikonu emzrdkden sonra yaptırıolar :)anladım. ben yaptırdım da merak ettiğim bir konuydu doğumdan sonra göğüs görüntüsü nasıl olur,sarkar mı diye düşünmeden edemiyor insan. şimdiden geçmiş olsun diyelim o zaman
Emziren arkadaş var forumda ama sonrasında ne oldu bilmiyorum.bnde bunu merak ediorum emzirilebilirmi yada emzirdkden sonra nasıl olur burda hc denk gelmedm silikondan sonra emzirdim dieyene genelde silikonu emzrdkden sonra yaptırıolar :)
Ameliyat değil dolgu yaptırabilirsin doğal yolu yok çünküArkadaşlar doğal yolla göğüs buyur mu yoksa ille ameliyat olmamız mi lazim
dolgu nasıl oluyor canım pekiAmeliyat değil dolgu yaptırabilirsin doğal yolu yok çünkü