- 13 Haziran 2021
- 36
- -3
- 1
- 22
- Konu Sahibi Turkuaz_Ruya
-
Valla kuzum adaçayı içtim bir sorunum olmadı ancak rezene içtim büyüme yok şükür hastalıkta olmadı sana geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin umarım , şerbetçi otu dediler sitede aldım nyok yok yok büyümüyor bir cup büyüse yeter yahuLütfen bilip bilmeden bu şekilde fazla tüketim yapmayın. Adaçayı içtm bir dönem deli gibi. Aynı sebepten sizlerle. Göğüslerim tek gram büyümedi. Üstüne üstlük adaçayı hormonlarımı alt üst etti ve prolaktin seviyem 98’leri gördü hipofiz bezinde bir tümörle birlikte hem de… bu çok uzun seneler önceydi lakin o günden sonra prolaktin seviyem hep yüksek seyretti.
yine geçen sene hayıt oyu içtim Gebe kalabilmek için. O da tsh fsh prolaktin ne varsa tavan yaptırdı.
lütfen böyle şeylere inanmayın, sağlığınızdan olmayın.
kan tahlili yapmasam ben de değerlerimi bilemicekftim. Sadece adaçayını bıraktıktan 1-2 gün sonra şak diye adet oldum hiç alakasız bir zamanda. Bekardım tabii o zaman. Koltuk altına eğilince kan boşaldı, aklım çıktı…Valla kuzum adaçayı içtim bir sorunum olmadı ancak rezene içtim büyüme yok şükür hastalıkta olmadı sana geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin umarım , şerbetçi otu dediler sitede aldım nyok yok yok büyümüyor bir cup büyüse yeter yahu
Aynen öyle insanların ne derdi var bizim ki küçük olması olsunkan tahlili yapmasam ben de değerlerimi bilemicekftim. Sadece adaçayını bıraktıktan 1-2 gün sonra şak diye adet oldum hiç alakasız bir zamanda. Bekardım tabii o zaman. Koltuk altına eğilince kan boşaldı, aklım çıktı…
İnanın benim memelerim en küçük bedeni bile doldurmuyor. hele bir sırt üstü yatayım, erkek gibi Dümdüz. Eşime diyorum ki bazen, senin memelerin benimkilerden büyük. Çok büyük dert ettim zamanında kendime. Hala daha bazen üzüldüğüm oluyor ama sağlıklı olsun da küçük olsun diyorum.
hic yaglarla ya da kremle masaj yaptınız mıYoutubeden sub.lar dinliyorum. Deneyip sonuc alan çok. Serbetci otu icip sonuc alam cok bende işe yaramadı yada adacayı yada Rezene. Bunlardan fauda alan cok ama ben almadım.. Çemen otu ile de fayda gören çok varmıs.. Hata yulaf bile göğüs büyümekte yardımcıymıs bir ara onuda denemeyi düşünüyorum. 2 yildir hic bir sekilde gögüslerimi büyütemedim..
kesinlikle sağlık hepsininden önemli ama benim hormonlarımda zaten bozukluk vardı vucudumda tuylenme vardı o yuzden kullandım bir dekan tahlili yapmasam ben de değerlerimi bilemicekftim. Sadece adaçayını bıraktıktan 1-2 gün sonra şak diye adet oldum hiç alakasız bir zamanda. Bekardım tabii o zaman. Koltuk altına eğilince kan boşaldı, aklım çıktı…
İnanın benim memelerim en küçük bedeni bile doldurmuyor. hele bir sırt üstü yatayım, erkek gibi Dümdüz. Eşime diyorum ki bazen, senin memelerin benimkilerden büyük. Çok büyük dert ettim zamanında kendime. Hala daha bazen üzüldüğüm oluyor ama sağlıklı olsun da küçük olsun diyorum.
bence bedenı cok iyiAlt tarafı 85 b değil de a mıdır c midir nedir o olsun bir cup büyük ama yoook olmuyor hayıt tohumu çayı deneyeyim o da olmazsa bırakırım bu işleri
Yaptım. Sonuc alamadımhic yaglarla ya da kremle masaj yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?