ayy tatlımmm aynı dert bende de var silikonlar zararlı dedikleri için hiç düşünmüyorum piyasada da bi dnya krem falan var( bi iş arkadaşım CAKE diye bir ürün önerdi internetten sipariş etmiş almş..70 bedenden 80 bedene gecmiş hızla ilerliyorum diyor kıskanclığımdan ölmek üzereyim:))) sipariş ettim baklım heycanla bekliyor olacağım sonucu:)))
22 yaşındayım 70-75 beden sütyen kullanıyorum ve hiç dert etmedim bunu :18:
70 75 mühim değil zaten göğüslerin büyüklüğü önemli :)
%100 bitkiselmiş kızlar bu arda yan etki yapcagnı sanmyorum ayrca hormonda içermiyor yazıyo
Küçük işteAma ne bilim pek umursamadım benn :26:
dolgusuz b c yse güzeldir :) bende umursamazdımda bu foruma takıldıgımdan beri umursamaya başladım
Yok aBen istisna olabilirim pek görünüşüme önem vermediğimden sanırım
Şu cake denilen ürün çok pahalı ya. Yani şu an alabilecek durumda değilim belki bi kaç sene sonra.
Silikon asla düşünmüyorum zaten doğal yolla büyüyecekse büyüsün.
Bazı çevremde de gördüğüm insanların 20den sonra büyüme olmuş. Öyle bişey olabilir mi bilmiyorum.
Çünkü insandan insana değişiyor gelişimi tamamlama yaşı.
Allah hepimize dolgun,normal büyüklükte memişler versin.
kızlar pahalı falan ama gözümü karartıp sipariş ettim..zaten en son çarem bu ürün ,bide yukarda forumda yazılan yurtdısındaki pompa kaldı....bu ikisini da kullandıktan sonra başkada bişe yapmam....yeterrrr bıktım artık of of of..adacayı hayıt telkin masaj küç çörekotu hiçbirşeye yaramadılar...hepsi gecici oldu...haziranda düğüüm var...ve nişanlım büyük göğüs seviyor hissediyorum.....silikon için maddi durumum var ama nişanlım doktor oldugu için asla böyle birşey istemiyor...konusunu actıgımda sacmalama dedi...offfffffffffffff bunun için ilk yıldan cocuk bile yapmak istiyorum.....bıktım artık büyüsünler........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?