• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Doğal yağ olarak aldıklarımız gerçekten doğal mı?

secretmom

👸🏼
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
147
41
298
arkadaşlar; aktarlarda küçük şişelerde satılan hint yağı, badem yağı .....vs. gibi yağlar 5 tl bilemedin 7 tl ye satılıyor. fakat ahmet maranki diyor ki onlar doğal değil merdiven altı diyor; doğal yağların 50-100 tl felanmış..saç için aldığımız bu yağların her birine nasıl 100 tl verebiliriz ki? güvendiğiniz markalar var mı bu konuda. yoksa herhangi mahallede ki aktarlardan mı alıyorsunuz yağları.. :44: :26:

yağların tamamen doğal olduklarına inanmıyorum ama yapacak birşey yok. ben yağlarımı netten sipariş ediyorum

evet yaa hangi markaya güvenicez ben kardelenin bazı yağlarını aldım saç için sarımsak yağını almıştım sonra duydumki gerçek sarımsak yağı kokusuz olurmuş kardeleninki çok kokuyordu sonra biotoma denedim bazı yağlarını aldım onlarında şişeleri güvenilir gelmedi daha önce açılabilinir gibi ilk açan sen olmaya bilirsin öyle bi şişeleri var hangi marka alıcaz bilmem marka bilen varsa söylesin

Valla sürekli doğal olanını bulun, alın falan diyolar ama dediğiniz gibi doğalını almaya hangimizin gücü yeter ki ? Hoş mantıklı da, badem dediğin küçücük bişey, kaç kilo bademden ne kadarcık yağ çıkar ki?
Ben 101 den aldım en son badem yağımı, saç bakım yağımı.... Bence hiç fena durmuyolar :52:

Ben doadan alıyorum tüm yağlarımı, hepsi hem saf hem çok uygun fiyat.
Hemen hemen tüm yağlar mevcut. Çok sık duymadığımız yağlar bile var:27:

Back