kızlar benim saçlarım ne düz ne de dalgalı:1no2: arada kendi haline bıraktıımda hemen uçları dışa dönüyo sinir oluyorum...jöle de hiç kullanmadım şimdiye kadar...ıslak ve sert görüntüyü hiç sewmiyorum ellediimde yumuşacık olmasını istiyorum ama aynı zamanda da dalgası bozulmasın istiyorumklava:tatlicadiarzu tavsiyelerinizi alabilirmiyim???
ben kıvırcık ve saçları bi kutu jöle boşaltsada kabaran biriyim -tatlicadiarzu- tek çözümü professionel bon hair saç jölesinde buldum renksiz kokusuz bir jöle bu yüzdende çok iyi bnm için .. kesinlikle ağırlık yapmıyor saçta saçıma boca ediyorum ve vigoyla kurutuyorum saçlarımı sonrada elimle mıncıklayarak jölesini kaybediyorum yumuşacık oluyo saçlarım ve kısacık saçlarım kabarmadan buklelerim belirginleşiyor tavsiye ederim hihoyyyt :lepi:
Size jöle yerine DAX ı tavsiye ederim.Hem saçı yıpratmıyor,besliyor ve mükemmel şekil veriyor.Biraz fiyat olarak yüksek jöleye göre ama değecektir.sengözlerimebaksanab
kızlar benim saçlarım ne düz ne de dalgalı:1no2: arada kendi haline bıraktıımda hemen uçları dışa dönüyo sinir oluyorum...jöle de hiç kullanmadım şimdiye kadar...ıslak ve sert görüntüyü hiç sewmiyorum ellediimde yumuşacık olmasını istiyorum ama aynı zamanda da dalgası bozulmasın istiyorumklava:tatlicadiarzu tavsiyelerinizi alabilirmiyim???
canım jçle bi süre sonra saçı matlaştırıyor parlaklıgı gidiyor lisedeyken çok kullanırdım ordan biliyorum onun yerine köpük kullan hem daha yumuşak ve daha az zarar