Saç Şekillendiriciler Doğal Ve Yumuşak Bi Görüntü için Hangi Tür Jöle???

bagcicek

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
265
0
296
İstanbul
kızlar benim saçlarım ne düz ne de dalgalı:1no2: arada kendi haline bıraktıımda hemen uçları dışa dönüyo sinir oluyorum...jöle de hiç kullanmadım şimdiye kadar...ıslak ve sert görüntüyü hiç sewmiyorum ellediimde yumuşacık olmasını istiyorum ama aynı zamanda da dalgası bozulmasın istiyorumklava:tatlicadiarzu tavsiyelerinizi alabilirmiyim???

bence 7/24'ü kullanabilirsin saçının yapısına göre olan çeşidi seçebilirsin. hem jöle kdr zarar da vermio.

sanıyorum loreal markasının sıvı jölesi vardı tüpün içinde böyle o güzel baya.

Bu zamana kadar doğal ve yumuşak görüntü için işe yarayan hiçbir jole görmedim :bbo: Jöle sevmem zaten :1no2:

Avonun saç şekillendirici kremi var..Hem doğal görüntü..hem jöleyle verilen saç modelinin aynısını verebiliyosun..hemde ıslak gibi görünüyosengözlerimebaksanab

kesinlikle hobby jöle şutarafagitti
KONTROL SENDE sengözlerimebaksanab
reklam yapar gibi oldu yaw :dance:

ben kıvırcık ve saçları bi kutu jöle boşaltsada kabaran biriyim -tatlicadiarzu- tek çözümü professionel bon hair saç jölesinde buldum renksiz kokusuz bir jöle bu yüzdende çok iyi bnm için .. kesinlikle ağırlık yapmıyor saçta saçıma boca ediyorum ve vigoyla kurutuyorum saçlarımı sonrada elimle mıncıklayarak jölesini kaybediyorum yumuşacık oluyo saçlarım ve kısacık saçlarım kabarmadan buklelerim belirginleşiyor tavsiye ederim hihoyyyt :lepi:

Size jöle yerine DAX ı tavsiye ederim.Hem saçı yıpratmıyor,besliyor ve mükemmel şekil veriyor.Biraz fiyat olarak yüksek jöleye göre ama değecektir.sengözlerimebaksanab

en iyisi köpük kullanmak canım.hem dogal hemde sacına verdıgın sekıl bozulmuyor...

Evet ama akatın köpüğü vardı o güzel değildi ama egoiste aldım bu sefer hem fiyatı çok uygun 4TL hemde çok hoşuma gitti.

canım jçle bi süre sonra saçı matlaştırıyor parlaklıgı gidiyor lisedeyken çok kullanırdım ordan biliyorum onun yerine köpük kullan hem daha yumuşak ve daha az zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…