• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal ürünlerden oluşan İsviçre Markası Vivasan ürünleri hk

OceanFoam

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
78
0
16
İstanbul
Merhabalar,
Bir süredir Vivasan ürünlerini kullanıyorum. Doğal olduğunu özellikle belirtiyorlar. Fondoten, diş macunu, şampuan, saç maskesi, deo-krem, yüz temizleme ürünlerini, ardıç kremi, kekik kremi, çay ağacı kremi, doğal yağlarını gibi birçok ürününden memnunum.
Vivasan ürünlerini kullananlar emzirme döneminde;
Sütün daha fazla gelmesi için, 0.5 cm Kalendula kremine 1 damla Rezene Yağı ekleyip sürmek gerekir. Bu krem ağrıyı ve gerginliği azaltır.
Meme ucu çatlaklarının engellemek için Argana Yağı ve 1 damla Lavanta Yağı kullanmak etkili olacaktır.
Bu formülleri deneyen var mı?
Ayrıca vivasan ürünlerini kullanıpta tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?

Merhabalar,
Bir süredir Vivasan ürünlerini kullanıyorum. Doğal olduğunu özellikle belirtiyorlar. Fondoten, diş macunu, şampuan, saç maskesi, deo-krem, yüz temizleme ürünlerini, ardıç kremi, kekik kremi, çay ağacı kremi, doğal yağlarını gibi birçok ürününden memnunum.
Vivasan ürünlerini kullananlar emzirme döneminde;
Sütün daha fazla gelmesi için, 0.5 cm Kalendula kremine 1 damla Rezene Yağı ekleyip sürmek gerekir. Bu krem ağrıyı ve gerginliği azaltır.
Meme ucu çatlaklarının engellemek için Argana Yağı ve 1 damla Lavanta Yağı kullanmak etkili olacaktır.
Bu formülleri deneyen var mı?
Ayrıca vivasan ürünlerini kullanıpta tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?

bende bgn zayıflama urunlerını ve yağlarını aldım odem attırıcı morluk gıderıcı vs... bunlar ıse yarar mı bılmıyorum..550 tl odedım

bende bgn zayıflama urunlerını ve yağlarını aldım odem attırıcı morluk gıderıcı vs... bunlar ıse yarar mı bılmıyorum..550 tl odedım

Portakal yağı, limon yağı karamürver içeceği, acı enginar içeceği gibi ürünleri mi aldınız ? Ben artık bir çok ürünlerini kullanıyorum bunlar yağ yakıyor toksinleri vücuttan atıyor, idrar söktürüyor, ödemi atıyor.

Back