Doğal ürün kullanın

gulc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
5
0
36
İstanbul
merhaba, ben yüzümdeki sorunlar için birçok kozmetik ürünü denedim. ama istediğim sonucu alamadım. internette araştırma yaparken bir sitede bulunan hatta Turkiyedenal.com | TÜRKİYEDEN AL sizde bakın isterseniz, doğal ürün satan bir firma buldum. okudum ürün açıklamalarını çok cazip geldi hem fiyatı öyle hem de doğal sonuçta denedim.vallahi birçok kozmetik ürününden daha iyi geldi. defne sabunu :) birde üzerine gül suyu kullandım. birçok gül suyu satan firma var mesela rosense ama isterseniz kendi gül suyunuzu kendiniz yapın. nasıl mı? gül yapraklarını toplayın kavanoza koyun üzerine alabildiği kadar su koyun ve 1 ay güneşte bekletin sonra süzüp gül suyu olarak yüzünüzü temizlemede kullanabilirsiniz. hiç bir katkı maddesi olmadan gönül rahatlığıyla. eminimki iyi gelecektir. denemenizi tavsiye ederim.

ev-bahçe sektörü var oraya gir bak orada birçok firma gözüküyor. ürüne tıkla sonra mağazaya git butonuna tıkla. böylece mağazaya girmiş oluyorsun ve o firmanın tüm ürünlerini görebiliyorsun. katı parfümde var mesela benim hoşuma gitti. ama mağazaya girip bakman gerekiyor ürünlerine. mesela bebek bebekler içinde sabun var,banyo için ürün isimleri yazıyor. hee birde lokasyonlar yazıyor ana sayfa başında orayada girince hatay iline gir. oarada da defne sabunu var. oradan da görebilirsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…