Doğal taşlarla ruhsal bedensel tedavi

nurdi19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
24
3
Doğal taşlar milyonlarca süren bir zaman diliminde minerallerin bileşmesinden meydana gelirler. Taşlar, oluşum ve gelişimlerini milyonlarca yıl süren bir zaman diliminde tamamlarlar.Birçok doğal enerji vibrasyonunu üzerine alırlar. Taşların üzerinde birikmiş olan bu enerjiler taşları kendi enerji alanına alan insanlar üzerinde önemli pozitif etkiler oluşturur. Taşların yaptığı bu olumlu etkiler bilimsel olarak ispat edilmemiştir. Pozitif doğal enerjileri üzerinde taşıyan bir taş aynı şekilde pozitif enerjileri kendisine yada üzerinde taşıyan insanlara çekecektir.

Doğal taşlar bir çok hastalığa iyi gelmektedir. Sahip olduğu enerji alanının güçlü olması ve kişinin kendi enerji alanını etkilemesi taşların kişideki bloke olmuş ve hastalığa yol açan enerjiyi dengelemesini sağlamaktadır. Hastalıklar vücuttaki enerji dengesizliklerinden oluşmaktadır. Enerji alanı dengeye kavuştukça kişi canlanır ve kendisini çok daha iyi hisseder. Bilimsel anlamda taşların bu etkisi ispat edilmemiş olsa da bir çok kişi deneyimlerinden taşların iyileştirici etki yaptığını kabul etmektedir. Sizde sağlık sorununuza iyi gelen bir taşı üzerinizde bulundurarak doğal taşların şifa verici etkisinden faydalanabilirsiniz.

Stres ve yorgunluk vücudumuzda negatif enerjinin depolanmasına neden olur. Bedenimizdeki bu negatif enerjiyi doğal taşları takarak atabiliriz. Bu süreçte de birçok enerjiyi depolarlar. Üzerinde birikmiş olan enerjileri bulundukları ortamlarda ya da kişilerde olumlu etkiler yaratır.

Son düzenleyen: Moderatör:
salonumda bereket,bolluk taşı olan stringi yatak odamdaysa ;huzur, stres, rahat uyku ve kalp taşı olan ametist(yatış yönümde duruyor) kullanıyorum gogal taşların faydalarına inanıyorum Rabbim kerametini vermeye onları seçmiş insanlar yüzyıllar boyunca üstüste tecrübe etmiş
ilk aldım eve getirdim aldıgım yeriin enerjısinden kurtulsun diye suya attım su cosur cosur kaynadı bir canlı dışında hiçbirşey suda kabarcık yaratamaz ee dükkanıın her girip çıkanın kötü elektirigini almış gerisini siz düşünün Mübarek Kabe'deki Hacerül Esvet taşı da ametisttir her dokunanın derdiyle kararmıştır
laf aramızda işlenmemişini bulabilsem mutfagıma da iştah kesici olan aytaşını alacam